Обща информация

Хотел "Classic", Варна

Почивка във Варна, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

 Хотел "Classic" Варна е бутиково място, създадено да осигури всички условия за спокоен и пълноценен престой на своите гости. Разположен е в Морската градина на града, на 5 минути от центъра и в непосредствена близост до една от най-големите атракции на Морската столица - Делфинариумът.


Местоположение:

Classic" Hotel & Restaurant  е разположен в най-тихия и любим за разходки район на Варна - Приморският парк.
   Гостите, които пристигат с автомобил трябва да се придържат към главния път Варна - Златни пясъци. Като ориентир за местоположението на хотела служат указателните табели, поставени на пътя, отклоняващ се в посока Делфинариум.
  Пристигащите с автобус на Автогара Варна могат да използват градския транспорт - автобуси номер 148 , и 409, спиращи в непосредствена близост до хотела.Тези от Вас,които пристигат на Аерогара Варна могат да използват автобус номер 409,а от ЖП гара Варна-номери 8, 9 и 109.

Удобства в хотела:

В района на хотела се намират: тенис корт, фитнес, масажи, соларно студио, фризьорски салон (в сградата на Пикадили парк). Удобното местоположение на хотела осигурява бърз и лесен достъп, независимо дали пристигате във Варна със самолет или автомобил. Само 20 минути от летище Варна и 5 минути от абсолютния център на града позволяват бързо настаняване веднага след пристигането. Гостите на  хотел  и ресторант "Classic" ползват всички привилегии на професионалното обслужване. Ние имаме готовност да превърнем престоя Ви при нас в запомнящо се преживяване.  
Хотел Класик Варна - бутиково място за спокойна и пълноценна почивка на море.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи