Обща информация

Хотел Ресторант Елеганс, Стара Загора

Почивка в Стара Загора, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Стара Загора или актуалните ни промоции.

За Вашето бизнес мероприятие или частно посещение, комплексът предлага стилен и елегантен интериор, превъзходна кухня, която ще запомните и внимателно обслужване!

Местоположение на Хотел Ресторант Елеганс:

Хотел-ресторант “Елеганс” е тризвезден комплекс, разположен в центъра на Стара Загора, на 300 м. от главната пешеходна алея.

Настаняване в Хотел Ресторант Елеганс:

Хотелът разполага с 16 стандартни стаи, 8 просторни суит стаи оборудвани с мини бар, климатик, TV, интернет, телефон, душ кабина.

Удобства в хотела:

Бизнес услуги Туристически услуги Интернет Паркинг Обмяна валута Заплащане с кредитни карти Rent a car

Хранене и развлечения:

Ресторантът е обзаведен с артистична елегантност , предразполагаща към романтични или бизнес срещи. Красивият художествен интериор е вдъхновяващ и излъчващ настроение и стил.

За гурме познавачите на изисканата кухня ресторантът предлага невероятен избор от специалитети от световната и националната кухня и удоволствието което ще изпитате от кулинарните предложения ще остави незабравим спомен.
Ресторантът разполага с 100 места и лятна градина с 60 места.
Екипът от професионалисти в ресторант “Елеганс” ще организира с перфектност Вашето бизнес тържество, коктейл, сватбено тържество, юбилей, рожден ден или друг фирмен или семеен празник.
Корпоративните гости на хотела могат да се възползват от икономичното меню на ресторанта, специално разработено за клиенти с малък бюджет.

Бизнес удобства в Хотел Ресторант Елеганс:

Конферентната зала разполага с 80 места и е подходяща за провеждане на семинари, презентации, обучение, бизнес срещи
Залата може да бъде подредена като киносалон или заседателна, в зависимост от естеството на мероприятието и предпочитанията на организаторите.
За пълноценното провеждане на Вашето бизнес мероприятие, ресторантът предлага кафе паузи и работни обяди.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи