Обща информация

Хотел-ресторант Форум, Стара Загора

Почивка в Стара Загора, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Стара Загора или актуалните ни промоции.

Сградата е реставрирана къща, построена през 1891 и обявена за паметник на културата. За гости хотел Форум отвори врати през март 2006 година.

Местоположение на Хотел-ресторант Форум:

Хотел-ресторант Форум е разположен в центъра на града на ключово и лесно достъпно място- ъгълът на улиците Генерал Столетов и Хаджи Димитър Асенов.

Настаняване в Хотел-ресторант Форум:

Стаите на хотел Форум са просторни и слънчеви, обзаведени с всички удобства на една съвременна стая в бизнес-хотел. Стилът на обзавеждане е семпъл и удобен. Климатик и централно отопление, удобно работно място, кабелен интернет, персонален сейф и електронна система за отключване се грижат за спокойствието на гостите.

Удобства в хотела:

По време на престоя ви в хотел Форум нашият персонал ще се погрижи за дрехите Ви по начинът, по който трябва да бъдат третирани. Почуствайте се у дома! Всички ястия и напитки от основното меню на ресторант Форум могат да бъдат сервирани в стаята ви между 7:00 и 24:00. В сутрешните часове до 11:00 се сервира закуска и напитки. Добър апепит!

Хранене и развлечения:

Ресторант Форум, като част от комплекса е популярен сред гостите на Стара Загора от 1999 година. Освен с богатият избор на напитки и доказалата своите качества кухня, ресторантът ще ви изненада и със специалната си ено-стая, където могат да бъдат опитани местни и световни марки вино.

Бизнес удобства в Хотел-ресторант Форум:

На Ваше разположение е конферентна зала с 60 места, оборудвана с мултимедия и екран. За резервации на залата моля обърнете се към рецепция.

* Аудиовизуално оборудване (при заявка)
* Безжичен интернет в залата
* LAN интернет в стаята
* Факс и принтер
* Секретарски услуги
* Куриерски услуги

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи