Обща информация

Вилно селище Дипломат, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Вилно селище "Дипломат" е част от комплекса на Дипломатически клуб "Глория Палас" с уникални възможности за активен отдих сред природата и бизнес среда.

Местоположение на Вилно селище Дипломат:

Разположен в полите на Витоша планина, комплексът предлага уникално съчетание на отдих и възможност за изживяване на прекрасни моменти сред природата извън шума и оживлението на града и в същото време в непосредствена близост до бизнес центъра на града.

Настаняване във Вилно селище Дипломат:

В началото на 2007 година бе започнат строежа на жилищна сграда в източната част на Дипломатически клуб "Глория Палас". Проектът завършва цялостната концепция на клуба и предлага прекрасни условия за отглеждане на деца и естествена природа. Жилищната сграда се състои от три отделни жилищни секции, всяка със самостоятелен вход. Сградата има сутеренен етаж, където са входовете на сградата и гаражите и шест жилищни етажа. В сградата има общо 78 апартамента като в Секция А са 29, в Секция Б - 11, и в Секция В са 38. В Секция А се има свободни 8 апартамента, в секция Б - 10 апартаменти, а в секция В - 5 апартамента.

Удобства в хотела:

Съчетанието на разнообразни растителни видове в парковата част, заедно с открит басейн и бар, ресторант, фитнес, тенис корт и множество други съоръжения, Ви гарантират изключителни условия за вашия престой. Дипломатически клуб "Глория Палас" е основан през 1898 година и е притегателен център за политици, дипломати и аристократи, както и спортисти.

Развлечения и свободно време:

Ако си тенис ентусиаст, Тенис клуб "Дипломат" е най-доброто място за практикуване на този спорт. Клубът е създаден 1996 година и вече има своите звезди и история на турнирите. Тенисът съсредоточава политическия и спортен елит на София.
Зимата, четирите тенис корта на шамот са покрити със въздушна конструкция, която подържа постоянна температура и прекрасни условия за целогодишни тренировки на младите спортисти и деца.
През лятото Дипломатически клуб се радва на изключителна прохлада и лек бриз от Витоша, като въздужното течение не позволява смог от градските улици да замърси въздуха.
Освен четирите тенис корта на шамот, клуба разполага и с два корта на изкуствена трева, както и още два падъл тенис корта.
Щанд за тенис консумативи и приятно кафе с рецепция за тенесистите са в непосредствена билзост до кортовете.
Сауна, фитнес и съблекални, както и масаж са на разположение на спортистите.
Тенис училище за деца, водено то висококвалифицирани треньори се организира всяко лято в Дипломатически клуб, като тенисът е само един от спортовете. Плуване, тичане, футбол, баскетбол и миниголф са част от забавленията на малчуганите от клуба.
Напреднали и младши играчи могат да разчитат професионалната помощ на треньори, които ще подготвят за тях програми за тренировки, като ще ги подпомогнат и в намирането на подходящи партньори всред приятелска атмосфера на клуба, която цари в клуба.
Хотелската част на клуба, може да допълни и вашата тенис почивка. Клубът е подходящ и за спортни лагери за скиори, тенисисти, футболисти и т.н.

Спа и отмора във Вилно селище Дипломат:

На разположение на гостите и спортисти е и малък фитнес салон, който служи за загряване преди тенис или плуване.
На разположение на спортисти и гости на хотела е и сауна, за отпускане след тренировка или преди масаж.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи