Обща информация

София Резидънс, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

София Резидънс носи името на известната софийска улица и е любимо място на изисканите гости на столицата. Сградата е частна собственост и е построена през 30-те години на миналия век. След основен ремонт тя запазва стила и топлата атмосфера, присъщи на градска резиденция.

Местоположение:

София Резидънс се намира в най-престижната централна част на София и е в непосредствена близост до много посолства, чуждестранни мисии и търговски представителства, както и до катедралата Св. Александър Невски, Софийската Опера, административния и бизнес център на столицата. Едновременно с това Летище София е на не повече от 10 км.

Настаняване в София Резидънс:

Резиденцията разполага с едни от най-просторните и нестандартни апартаменти в града. Предлага професионално обслужване и персонално отношение към гостите. Апартаментите са обзаведени по индивидуален дизайн, декорирани са с изискани италиански мебели и дамаски. Камините и неповторимите дизайнерски решения са част от уютната атмосфера на Къщата. София Резидънс разполага с 7 апартамента и 2 стаи, които носят имената на стари български градове и елегантно фоайе с Лоби бар. По предварителна заявка на гостите организираме изискана вечеря на свещи в стаята.

Удобства в хотела:

Обслужване по стаите – От 10:30 ч. до 22:30 ч. Можете да изберете от меню, което се намира на рецепцията. Пране и химическо чистене – Всеки ден от седмицата без неделя.. Възможна е експресна поръчка (до 4 часа) и нормална (да 24 часа). Има ценоразпис в гардеробите. Медицински услуги – В случай на нужда от медичинска помощ моля обадете се на рецепцията както и за повече информация за най-близките медицински центрове. Коли под наем – С предварителна резервация на рецепция. Такси услуги – Обърнете се към рецепция. Спа услуги & масажи – Всеки ден във “Виктория спа” (10 минути пешеходно разстояние). Възможен е и масаж в стаите. Необходима е предварителна резервация. Има информационна брошура и ценоразпис в стаите. Трансфер от и до летището– Цената е 20,- Евро във всяка посока като е необходима предварителна резервация. Екскурзии – Голямо разнообразие от варианти и дестинации. Можете да резервирате на рецепция.

Хранене и развлечения:

Ресторант „Ландау”


Направен с много любов, фантазия и желание неговите създатели са искали да направят уникално място докоснато от старите софийски традиции. „Ландау” е древна луксозна каляска, символизираща стил и аристократизъм, която може да ви отведе на едно вълшебно пътешествие. Индивидуалната атмосфера, комбинирана със съвременният интериор ще накара всеки да се почувства специален. Персоналът ще се погрижи за всеки ваш каприз, което допълнено от вкусното и бутиково европейско меню ще оставят горещи спомени за прекараното време в ресторант „Ландау”.

Лоби барът е разположен във фоайето на София Резидънс. С интересният италиански дизайн, който в комбинация от топло дърво и оригнални топли цвтове ще ви накарат да се отпуснете след дълъг бизнес ден на по питие или просто на кафе с някой. Може да се използва и като малка конгресна зала за малки ивенти, брифинги или бизнес срещи а също и за място за ВИП вечеря или събитие с повод и без повод.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки