Обща информация

София Плейс Хотел, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Добре дошли в хотел София Плейс, намиращ се в културно-развлекателния, административен и бизнес център на града. Разположен е в непосредствена близост до най-известната търговска улица в столицата – бул.”Витоша”, както и до ключови финансови и административни институции, културно-исторически забележителности, заведения за хранене и развлечения. Уютът и спокойствието на малкия хотел тук са съчетани с комфорт и стил при обзавеждането на стаите, за да осигурят на гостите максимално удобство по време на престоя им. Вежливото обслужване от екип от професионалисти, както и широката гама допълнителни услуги, които се предоставят, допълват цялостната картина за място, където ще бъдат задоволени всички техни изисквания и желания.

Местоположение на София Плейс Хотел:

Едно от главните предимства на хотел “София Плейс” е неговата локация в центъра на столицата. Намира се на ул. “Христо Белчев”, в непосредствена близост (на пешеходно разстояние) до най-посещаваните места от гостите на столицата, а именно: най-известната търговска улица в София – бул. “Витоша”, ЦУМ, Халите; най-важните културно-исторически забележителности, административни и финансови институции, както и до множество атрактивни заведения за хранене и развлечения;

Настаняване в София Плейс Хотел:

Хотелът разполага с 26 помещения, от които 3 единични, 19 двойни стаи, 1 студио и 3 апартамента

Удобства в хотела:

* 24 часа рецепция * 12-часов рум - сървис * Пране и химическо чистене * Поръчка на такси * Подземен паркинг * Фризьорски услуги * Безплатен интернет * Персонални сейфове * Туристическа обиколка на София и др. забележителности * Секретарски услуги – факс, копир Рум сервиз, пране, гладене, химическо чистене и ползване на подземен гараж са допълнителните услуги, предлагани в хотела

Хранене и развлечения:

Бар - ресторант

На партерния етаж непосредствено до рецепцията се намира “Corner bistro”. Заведението разполага с 49 места и предлага WiFi и възможност за ползване на преносим компютър от всяка маса. Тук може да опитате специалитети както от българската, така и от средиземноморската и европейска кухня.
Със своят специфичен интериор и атмосфера е подходящ за организиране на вашето семейно тържество, фирмено парти или коктейл.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи