Обща информация

Шератон София Хотел Балкан, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Хотелът е предпочитано място за срещи на политическия и бизнес елит на страната, неговата кухня са опитвали и одобрявали кралски особи и висши международни представители. Интимна вечеря на свещи или изискано семейно тържество в хотела е приказка, която става реалност в атмосфера на класическа елегантност и дискретен лукс. В този хотел естетиката и безупречното обслужване вървят ръка за ръка. Не случайно Шератон София е част от световно известната "Луксозна Колекция"на хотелската верига Starwood Hotels & Resorts. Целта е гостите да се чувстват не просто добре, а изключително добре. Шератон София Хотел е част от групата "Никос Даскалантонакис", собственик на "Класикъл хотелс" - една от най-големите хотелски верига в Гърция. В последните години компанията се разширява и в Източна Европа, като първата крачка беше Шератон София. Разбирането за "съвременното гостоприемство" е гостите да се чувстват при тях като у дома си, а не в поредната хотелска стая, поредния ресторант, поредното

Местоположение на Шератон София Хотел Балкан:

Пет-звездният Шератон София Хотел Балкан, великолепно реновиран и превърнал се символ на столицата, е идеално разположен в сърцето на София, в самия административни, бизнес и шопинг център, близо до катедралата Александър Невски, операта, художествената галерия и историческите забележителности.

Настаняване в Шератон София Хотел Балкан:

Хотелът предлага 184 прекрасни, звукоизолирани стаи и апартаменти, включително и един президентски апартамент, 17 просторни апартамента, седемнадесет Smart стаи и 71 стаи за непушачи. Всички те са изящно обзаведени и разполагат с: индивидуален контрол климатик, директен телефон, сателитна и платена телевизия, радио, прозорци, които се отварят, висок таван, напоителна система, съобщението сигнал, мини бар и 24-часова охрана. Актуализирани баня удобства, дневни и вечерни услуги и минерална вода се предоставя за всяка стая. Класическите стаи са наскоро ремонтирани и луксозно обзаведени с мебели американски череша дърво, луксозни меки материи, удобни столове робство, автентични произведения на изкуството, крикове модем, просторни работни часа, две отделни линии, лични сейфове в стаите и звънец. Баните са напълно реорганизирани с Crema италиански мрамор Marsi и Nero Marquina началото мрамор суета. Изпълнителнито фоайе се намира на втория етаж с Бътлър услуги и удобства, предназначени за предвиждане на всяка Ваша нужда. Насладете се на една лека закуска сутрин, кафе и сладки в следобедните часове и прием коктейл в вечери. Отпуснете се в малка библиотека, гледайте телевизия или може да се ползва нашата библиотека CD.

Удобства в хотела:

Хотелът предлага 184 модерно оборудвани хотелски стаи, ресторанти, дневен и нощен бар, казино,спортен център, бизнесцентър, елегантни бални зали и функционални конферентни зали безжичен интернет, както и два луксозни етажа с ВИП салон, модемни връзки, директен достъп до Интернет, лични сейфове в стаите и елегантен Президетски апартамент.

Хранене и развлечения:

Лоби бар "Плиска"

Stardust ресторант

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи