Обща информация

Интерконтенинтал София Хотел (бивш Радисон Блу Гранд Хотел), София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Оживеният градски живот с културни събития и развлечения е в непосредствена близост, а, ако имате намерение да организирате събитие, отличните конферентни съоръжения със 7 напълно оборудвани зали, които побират до 400 участници, са на Ваше разположение.

Местоположение на Интерконтенинтал София Хотел (бивш Радисон Блу Гранд Хотел):

Ползващ се с превъзходно разположение в центъра на София, срещу Храм-паметник "Александър Невски", Грандхотел Radisson Blu предлага чудесно настаняване и множество удобства.

Настаняване в Интерконтенинтал София Хотел (бивш Радисон Блу Гранд Хотел):

Елегантно обзаведени и проектирани с отличителен докосване, нашите 134 стаи и апартаменти включват стандартни, Superior и Бизнес класа стаи, както и бизнес клас и Junior Suites. Всички стаи са стилни, светли, просторни и напълно отговарят на нуждите на модерния турист. Три етажа на хотела са напълно са за непушачи етажа. Стаи за инвалиди, са на разположение при поискване. Хотелът е оборудван с модерни системи за сигурност, включително димни детектори, пръскачка една система, електронна заключваща система, видео-наблюдение на обществени места и 24-часова охрана за достъп.

Удобства в хотела:

Грандхотел Radisson Blu предлага също транспорт до летището и лимузина с шофьор, както и 24-часов румсървиз и свободен достъп до Казино "Лондон", което се помещава в същата сграда.

Хранене и развлечения:

Ресторант & Бар на Мецанин: Оферти топла и уютна атмосфера, всичко от традиционен чай следобед, основни ястия кафе, А ла карт меню закуска, голямо разнообразие от коктейли, сладкиши домашно, вино и сирене.

Фланаганс е известен в града с богатата си колекция от уиски и бира. На нашият голям, плосък екран се излъчват много от най-големите спортни събития от сателитни канали, което го прави удобно място за гостите на хотела, както и местните жители. През лятото Фланаганс сервира храна и напитки на открито на известният жълт павиран площад. Ресторантът се отличава с разнообразен меню, което се допълва от дневна промоция. Всяка неделя, нашите "Около света" Дайнърс обяд позволява да се насладите на кулинарно пътешествие с участието на различни световната кухня.

Супер закуска на бюфет: Популярният Radisson BLU (напр. SAS) Супер закуска на бюфет се сервира в Фланаганс Заведение & характеристики и повече от 100 позиции, включително пушена сьомга, свободен начин на отглеждане яйца, различни сирена, домашно приготвени сладкиши и кроасани.

Спа и отмора в Интерконтенинтал София Хотел (бивш Радисон Блу Гранд Хотел):

Фитнес и здраве: След дълъг ден на срещи или разглеждане на забележителности, посещение на фитнес центъра на хотела е идеалният начин за облекчаване на стреса! Гостите могат да направят тренировка на модерно оборудване във фитнес центъра. Фитнес центъра също има сауна и парна баня, а гостите могат да поискат релаксиращ масаж или ароматерапия от професионално обучен персонал.

Бизнес удобства в Интерконтенинтал София Хотел (бивш Радисон Блу Гранд Хотел):

Отличните конферентни съоръжения със 7 напълно оборудвани зали, които побират до 400 участници, са на Ваше разположение.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи