Обща информация

Премиер Тракия Хотел, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Best Western Premier Thracia Hotel предлага перфектното настаняване на бизнес и ваканционни гости, в условията на качествено обслужване, тиха и професионална атмосфера и обзавеждане.


Местоположение на Премиер Тракия Хотел:

Разположен в сърцето на София на улица Солунска между булевардите Христо Ботев и Витоша, хотелът се намира в непосредствена близост до всички главни бизнес, финансови и културни институции, както и бутикови магазини, и разнообразни развлекателни места, предлагащ лесен и бърз достъп до многобройни туристически забележителности.

Настаняване в Премиер Тракия Хотел:

Всичките 43 стаи и 5 апaртамента са луксозно и модерно обзаведени с италианска мебел, стилни завеси и мек шумопоглъщащ мокет в стаите и коридорите. Някои от апартаментите ни разполагат със самостоятелна тераса, която открива невероятна гледка към София и планина Витоша. Всяка стая е допълнително обзаведена със сейф, мини бар, платена телевизия, телевизор с плосък екран, телефон, WI-FI и високоскоростен интернет.  Индивидуални климатични системи са вградени в стаите и конферентните зали. Всяка баня е оборудвана със сешоар и други удобства.

Удобства в хотела:

24 часа рецепция.
Стаи за пушачи и непушачи.
Богата закуска, приготвена по най-високи стандарти.
Бизнес център с напълно оборудвани зали.
Безплатен високоскоростен безжичен интернет.
Мини бар.
Рум сервиз.
Директна телефонна линия.
Сателитна телевизия.
Вградени сейфове.
Лоби бар.
Детегледачка.
Апартаменти с красива панорамна гледка.
Директен трансфер от и до летище София, предлаган при предварителна заявка.
24 часа подземен гараж.
Консиерж.
Търндаун.

Бизнес удобства в Премиер Тракия Хотел:

Best Western Premier Thracia Hotel предлага три напълно оборудвани с последна дума на техниката бизнес зали, в които може да се организират мероприятия до 60 души. За по-голямо удобство на гостите, хотела осигурява и подземен паркинг.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи