Обща информация

Парк – хотел Москва, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Останал встрани от суматохата на идеалния център, но все пак в центъра на събитията, хотелът предлага тихо и спокойно място, както за бизнес срещи и конферентни прояви, така и за уютен и комфортен престой до сърцето на София.
Хотелът е лесно достъпен от всички основни транспортни терминали – на 15 минути от аерогара София и на 30 минути от Централна автогара и ЖП гара – София. Спирката на софийското метро до хотела, осигурява бърз преход до центъра на града / за 8 мин./ , както и удобна връзка с останалите транспортни линии.

Комбинацията от уникална паркова позиция, удобна градска инфраструктура и традиционно високо качество на обслужване, определя хотела като подходящо място, както за провеждане на мащабни бизнес-прояви, така и за отморяващ престой в столицата на България.

 


Местоположение на Парк – хотел Москва:

Парк-хотел “Москва” е разположен в дипломатическия квартал, в непосредствена близост до най-красивата и озеленена част на гр. София – Борисовата градина.

Настаняване в Парк – хотел Москва:

Парк-хотел ”Москва” предлага на своите гости голямо разнообразие от стаи, повечето, от които са стилно обзаведени и с изключителна гледка към града и Борисовата градина.
Всички стаи са с климатик с индивидуално регулиране, конвекторно отопление, кабелна телевизия, безплатен мини бар, телефон с директно международно избиране, високоскоростен безплатен интернет, рум-сървис, и луксозна баня с вана.

Стаите на хотел Москва са оборудвани с:
- Индивидуална климатична система
- Безплатен високоскоростен интернет
- Безплатен мини бар / комплимент от хотела/
- Кабелна телевизия
- Директна телефонна линия
- Баня с вана и телефон
- Рум-сървиз

Удобства в хотела:

Услугите на рум – сервиз, химическо чистене и гладене, открит паркинг до 80 места, шопинг център са само част от това, което предлагаме, за да осигурим приятен престой на нашите гости. Хотелът е лесно достъпен от всички основни транспортни центрове, с директни линии на градския транспорт - на 15 минути от аерогара София и на 30 минути от Централна автогара и ЖП гара – София. Новата метро спирка пред хотела, както и живописната трамвайна линия през Борисовата градина дават възможност за бърз достъп до центъра на столицата.

Парк-хотел ”Москва” разполага и с открит паркинг (до 80 места).

Хранене и развлечения:

Парк-хотел Москва е известен и с разнообразието от ресторанти, които предлага. Уникалният със своята гледка ресторант “Панорама” (100 места), модерният и просторен ресторант “Москва” (350 места) и романтичната “Зимна градина” (80 места) и предлагат перфектна комбинация от богато меню с разнообразни ястия от българската и интернационална кухня. Те са един прекрасен избор за провеждане на всякакви бизнес-мероприятия, тържества, сватби и коктейли.

Спа и отмора в Парк – хотел Москва:

За постигане на усещането за домашен уют, Парк хотел „Москва” осигурява на гостите си уелнес (фитнес, сауна, солариум, масаж) и други допълнителни услуги (химическо чистене, гладене). 

Бизнес удобства в Парк – хотел Москва:

Парк-хотел „Москва” разполага със седем зали с капацитет от 20 до 550 места. В зависимост от характера и мащаба на проявата / конгрес, конференция, семинар или бизнес-среща /, конферентните зали могат да бъдат аранжирани според изискванията на клиентите („киносалон”, „класна стая”, „кръгла маса”, „каре”,   „П – форма”).Във всички зали има естествена светлина с възможност за затъмняване, висококачествен безплатен Интернет, техническо оборудване и климатик, както и всякакво техническо оборудване.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи