Обща информация

Кристал Палас Бутик Хотел, София

Почивка в София, България

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Уникалното съчетание между архитектурен и културен паметник, модерна сграда и комфорт носи на хотел приза "Сграда на годината" през 2004 година.

Местоположение на Кристал Палас Бутик Хотел:

Ще бъдете на няколко крачки от близките забележителности на града, като Катедралата Александър Невски, Св. Климент Охридски "и" Св. Св. Кирил и Методий Народна библиотека. Невероятна гледка към Витоша и на Докторската градина в непосредствена близост е до центъра на София.

Настаняване в Кристал Палас Бутик Хотел:

Crystal Palace Boutique Hotel е подреден с класически елегантно обзавеждане, луксозни легла и баня с луксозни удобства.

Удобства в хотела:

Хранене и развлечения:

Кристъл Палас Ресторант

Със своите 70 места е отличен избор за вашите собствени специални празници със семейството си и приятели, сватби, коктейли и събития.Менюто е в съответствие с високите кулинарни стандарти. По желание може да бъде специално балансирано към Вашата индивидуална хранителна диета.

Лоби бар

Със своите две отделни пушачи и непушачи области, барът предразполага гостите да се чувстват винаги като у дома си, дали това е по време на сутринта за релаксираща почивка, за кафе и чай след обяд или просто за едно питие след вечеря и неформални приказки.

Спа и отмора в Кристал Палас Бутик Хотел:

Клуб за красота

Фитнес салон
Сауни
Парна баня
Джакузи
Солариум
Фитнес бар
Масажи

Бизнес удобства в Кристал Палас Бутик Хотел:

Конферентни зали

В хотела конферентните зали са едни от най-добрите в града. Те са идеалният избор за вашите конференции, презентации и пресконференции. Тяхната обща площ от 105,5 кв. м., с максимален капацитет за сядане на 60 места, може да бъде разделена на две по-малки зали, които се събират до 15-40 души. Обзаведен с професионални осветление съоръжения, конферентните зали могат да бъдат допълнени със съвременни аудио-визуални и тълкуването оборудване, инсталации за живи радио-и телевизионни предавания.

CRYSTAL зала е на разположение за ползване от малки групи. Тя може да приюти малки бизнес срещи, бизнес срещи, обучения, пресконференции.
Шипка зала е доброто решение за малки и средни срещи и е идеален за борда на срещи, семинари, обучения, назначаване и пресконференции.

Цени →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: