Обща информация

Хотел Централ, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Хотел Централ е разположен в идеалния център на София, в близост до по-важните административни сгради, банки, търговски центрове, културни и архитектурни паметници.

Местоположение на Хотел Централ:

Хотел Централ е разположен в идеалния център на София, в близост до по-важните административни сгради, банки, търговски центрове, културни и архитектурни паметници.

Настаняване в Хотел Централ:

Хотелът има 25 стаи и 3 апартамента - всички модерни и добре обзаведени

Хранене и развлечения:

Ресторантът в Хотел Централ предлага уютен интериор, многообразна европейска и традиционна българска кухня – професионално обслужване.

Ресторантът е подходящ за провеждането на бизнес срещи, романтични вечери, сватбени тържества, балове, рождени дни, коктейли, фирмени празници, детски партита, също така предлага и организиране на кетеринг обслужване с подходящо оборудване за дома или офиса. Жива музика с професионално озвучаване свири всеки делничен ден! Хотелският лоби бар също е много подходящ за бизнес срещи и контакти.

Ресторантът разполага със 120 седящи места, а капацитетът за провеждането на коктейли е 200 места. Мениджърският състав и персоналът имат натрупан дългогодишен опит в организирането на сватбени и други тържества.
Традиционно се организират и ежегодните абитуриентски балове. Предлагат се разнообразни менюта, които могат да се комбинират. Подсигурява се известен столичен DJ.
Салонът е просторен и има възможност за различни варианти на подредба.

Спа и отмора в Хотел Централ:

* Масаж
* Солариум
* Сауна
* Маникюр
* Фризьор

Спа центърът е достъпен само с предварителна заявка!

Бизнес удобства в Хотел Централ:

Две конферентни зали

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи