Обща информация

Хотел Света София, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Тук ще намерите невероятно съчетание на архитектурен стил от края на XIX век, с модерен и изискан интериор на хотелските стаи, лоби бар и просторно фоайе с безплатен за гостите на хотела Wireless интернет. Хотелът е удобен, както за Вашето бизнес пътуване, така и за запознаване с културното и историческо наследство на България. В непосредствена близост се намират множество музеи, църкви, древни разкопки. При нас ще получите най-доброто обслужване с индивидуално отношение към всеки гост, според желанията и изискванията му.

Местоположение на Хотел Света София:

Четиризвезден хотел “Света София” се намира на една от най-известните търговски улици, в идеалния център на София и в близост до основните административни, търговски и културни центрове.

Настаняване в Хотел Света София:

* 24 часова рецепция; * 12 часа рум сервиз; * Безжична интернет връзка в хотел, фоайе и лоби бар; * Почистване на обувки; * Каса за съхранение на ценности (на рецепция); * Химическо чистене, Пране и Гладене; * Спешна медицинска и зъболекарска помощ; * Посрещане и изпращане от летище (препоръчително); * Поръчка на такси и Рент - а - кар услуги; * Платен охраняем паркинг в близост до хотела; * Безплатен фитнес център; * Масажи, Солариум, Сауна (платени); * Бизнес център (платен); * Организиране на пътувания в София и странта по желани от Вас маршрути; * Билети за обществени и културни събития; * Доставка на цветя и аранжировки за специални поводи; * Резервации за ресторанти

Удобства в Saint Sofia:

Хотелът разполага със 156 легла, разпределени в 76 помещения - за пушачи и непушачи. Стаите са просторни и слънчеви, в същото време уютни, което прави хотела уникален между всички четиризвездни хотели в София. Всяка стая има безплатен безчиен интернет достъп. Хотела е напълно достъпен за хора с неравностойно положение, като са налични и специално оборудвани стаи и бани, позволяващи свободен достъп и движение.

Хранене и развлечения в Saint Sofia:

С невероятен финес, комфорт и уют, ресторант "Света София" предлага 120 места и е отлично място за Вашата вечеря. Предлагат се богат избор от вина подчертавайки традиционни български ястия или вкусовете на съвременната кухня.
Ресторант "Света София" е идеалното място за Вашето фирмено събитие, семейно парти или за всякакви други поводи.
Ресторант "Света София" е отворен целодневно.

Перфектната сватба - само в ресторант "Света София" !
Нашият сватбен агент ще създаде забравими спомени за Вас. Ние, в ресторант "Света София" ще комбинираме отлично обслужване с богато меню и съпроводени със стилна амосфера, която мечтаете за Вашето сватбено тържество.
Нека ние Ви помогнем и с богатия си опит да се погрижим и организираме музикалното озвучаване, сватбената торта и красивата цветна аранжировка на салона.

Бизнес удобства в Хотел Света София:

Чудесните условия за провеждане на срещи, които предлагаме, осигуряват идеално място за вашето събитие. Без значение голямо или малко е мероприятието, ние се радваме да посрещнем всеки негов гост.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи