Обща информация

Хотел Метрополитън, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Нашият стилен градски хотел в София Ви посреща на източния вход на столицата на България. 4-зваздният бизнес хотел е идеално разположен близо до основните забележителности в София, летището и е на пешеходно разстояние от Интер Експо Център.

Местоположение на Хотел Метрополитън:

Нашият стилен градски хотел в София Ви посреща на източния вход на столицата на България. 4-зваздният бизнес хотел е идеално разположен близо до основните забележителности в София, летището и е на пешеходно разстояние от Интер Експо Център.

Настаняване в Хотел Метрополитън:

Всички 201 стаи и апартаменти на Метрополитън в София предлагат удобствата на съвременния бизнес хотел, съчетани с най-доброто от местната традиция. Специфичният отпечатък на града ще Ви накара да почувствате хотела като свой дом. Ние се стремим да постигнем дори повече, прибавяйки космополитен акцент в елегантния декор, перфектното съчетание на материи и усещането за разкош. Намерете вдъхновение в уютните и модерно обзаведени стаи, идеални за деловото Ви пътуване и за почивка. Отпуснете се в удобния фотьойл и погледайте телевизия, а в случай, че решите да поработите – разполагате с просторно писалище и работен стол. Освежете се с напитка от мини бара или пробвайте фитнеса като начин да освободите съзнанието си от всичко, което сте натрупали през деня.

Удобства в хотела:

* Безплатен Интернет достъп във всички стаи и в останалите хотелски помещения - високоскоростна безжична връзка * Директни телефонни линии със система за съобщения и телефони в баните * Плоско-екранни телевизори с голям избор от програми * Климатик с контрол на температурата във всяка стая * Личен сейф във всяка стая * Система за събуждане

Хранене и развлечения:

Следвайки традицията в индустрията на гостоприемството, Метрополитън превръща кулинарното изкуство в център на добрия начин на живот. Страстта да опиташ нови вкусове е в основата на философията на ресторант Метрополитън в София. Нашият главен готвач притежава умението да очарова очите и небцето, разкривайки гения на всеки нов сезон и съчетавайки проверените с времето закони с изненадваща изобретателност. Най-фините специално приготвени сладкиши, изкусителни леки ястия и напитки, голям избор от алкохолни напитки и музика на живо са само няколко от причините да посетите Мет Бар.

Спа и отмора в Хотел Метрополитън:

Ние знаем, че малките наслади са това, което Ви помага да продължавате напред! В добавка към задължителната фитнес зала, ние Ви предлагаме релакс център, изцяло посветен на доброто Ви настроение и самочувствие.

Преоткрийте вдъхновяващите усещания в нашия Метрополитън релакс център.

Оставете деловия ден зад гърба си и се отдайте на възстановяваща терапия. Независимо дали ще се разпуснете с лечебен масаж или просто ще отпочивате в саунатa.

Бизнес удобства в Хотел Метрополитън:

Вашия бизнес има нужда, независимо дали планирате да положите началото на своята дейност в страната или да организирате мащабно събитие. Специално създадени и напълно оборудвани 8 многофункционални зали за срещи и качествени кетъринг услуги са на Ваше разположение, независимо от конкретния случай – от кратка кафе-пауза до разточителен прием. Не бихме могли да пропуснем, разбира се, специално подготвените организатори, които ще Ви изслушат внимателно и ще бъдат на Ваше разположение в течение на Вашето събитие в София, за да Ви помогнат да го превърнете в сигурен успех.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи