Обща информация

Хотел Медик, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Хотел "Медик" се намира на стратегическо място в Медицинска академия - София, близо до НДК.

Местоположение на Хотел Медик:

Комуникативното разположение на туристическия обект го прави предпочитан при провеждането на мероприятия от разнороден характер: семинари; спортни прояви; тържества и т. н.

Настаняване в Хотел Медик:

Подчертано деловият стил на хотела е умело съчетан с уюта и спокойствието, излъчвани от всичките 24 стаи, с които разполага комплексът, както и от 13 новооткрити луксозни стаи с интернет връзка във всяка от тях. Хотелът предлага стаи с 2, 3 и 4 легла, апартаменти и мезонет. Всички стаи разполагат със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, телефон, климатик.Някои от стаите предлагат специални удобства за трудно подвижни хора и хора в инвалидни колички.

Удобства в Medik:

Предлага всички необходими условия, както за активна почивка, така и за провеждане на бизнес - мероприятия. Удобен за медицински персонал от провинцията, както и за близки на болнолежащите.

Хранене и развлечения в Medik:

Удобно разположен в центъра на София, ресторантът на хотел "Медик" предлага по всяко време разнообразна кухня и пресни готвени ястия както на гостите на хотела, така и на всеки клиент или компания. Със своята приятна обстановка ресторантът е прекрасно място за бърз вкусен обяд или за вечеря с приятели.

Детски кът с шадраванче във вътрешната част на ресторанта.
Зимната градина предлага уют около камината, а лятната градина е красиво аранжирана с много цветя.

Бизнес удобства в Хотел Медик:

Хотелът разполага с конферентна зала – 30 места.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи