Обща информация

Хотел Каза Ферари, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Това е нашата цел в Casa Ферари да предоставим на нашите гости с приятен, българското гостоприемство. Нашето желание е да се създаде приятна и приятелска атмосфера - в която нашите гости ползват остана с нас. Домакините говорят свободно английски език, и ще направя всичко възможно да се направи посещението си в София едно незабравимо един.

Местоположение:

Наскоро реновиран и обновен преоформени нощувка със закуска, обзаведени с началото на 20 век италиански парчета. Нашите Б & Б, разположени в центъра на София, само на кратка разходка от бул. "Витоша", една от основните улици на града, точно срещу Католическата екзархия в центъра на София.

Настаняване в Хотел Каза Ферари:

Три Привлекателните спални, всяка със собствен санитарен възел. Телевизия и интернет връзка във всяка стая.Всички наши стаи са климатизирани.

Удобства в хотела:

Ние Ви предлагаме: - Три Привлекателните спални, всяка със собствен санитарен възел. - А телевизия и интернет връзка във всяка стая. - Всички наши стаи са климатизирани. - Разнообразие от вкусни закуски се сервират. - 24 часов достъп до кафето, газираните напитки и закуски в удобно разположени кухня - Материали и карти, за да ви помогне да изберете и план за вашите посещения на туристически обекти в София най-много. - Лесен достъп до обществен транспорт. - Избор Трансфер от летище София, ако желае. ((Има такса за тази услуга.)

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи