Обща информация

Хотел Хемус, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Напълно реновираният и обновен ХОТЕЛ ХЕМУС промени изцяло облика си за своите гости и ги посреща с уютно спокойната си атмосфера, ненатрапчив комфорт и премерено елегантен лукс. За своята категория “три звезди” при нас ще получите удобството на прекрасната локация, професионално обслужване и ниски цени.

Местоположение на Хотел Хемус:

Хотел Хемус се намира в идеалния център на София, до входа на метро станция „Европейски съюз”, на 500 метра от повечето главни спирки на градския транспорт и на 1 км разстояние от централната търговска улица „Витоша”. Уникалната локация осигурява на гостите си бърз достъп до всички културни, търговски и административни сгради, както и до повечето туристически забележителности на столицата.

Настаняване в Хотел Хемус:

Хотел Хемус, високото тяло и новата хотелска част – БИЗНЕС ЦЕНТЪР ХЕМУС, разполага с общо 229 стаи и апартамента от различен клас, което го прави подходящ за настаняване както на бизнес и индивидуални клиенти, така и на туристически групи.
Високото тяло на хотел Хемус предлага 208 стаи, от които 12 малки апартамента тип „Хемус” и 8 ВИП апартамента. Стаите разкриват панорамна гледка към центъра на София от северната страна и към Витоша от южната.
Новата част на хотел Хемус, БИЗНЕС ЦЕНТЪР ХЕМУС , разполага с 21 бизнес суита, от които 12 единични и 9 двойни. Помещенията са просторни, модерно обзаведени и комфортни.

Удобства в хотела:

Бизнес център
Обменно бюро
Химическо чистене, пране и гладене
Рум сървиз
Факс, копирни услуги
Плащане с кредитни и дебитни карти
Безжичен интернет

Хранене и развлечения:

Ресторантът на хотел Хемус /капацитет 120 места/ е идеалното място за провеждане на бизнес срещи и романтични вечери, както и за специални поводи, корпоративни събития и сватби. През топлите месеци е отворена и откритата лятна тераса /капацитет 66 места/ с панорамна гледка към центъра на София.
Гостите са добре дошли и в лоби бара, където могат да се насладят на богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки в уютна обстановка.

Бизнес удобства в Хотел Хемус:

КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ В БИЗНЕС ЦЕНТЪР ХЕМУС

ПРЕСЛАВ - Най – голямата конферентна зала – с капацитет /в зависимост от подреждането/ - от 30 до 130 души. Климатизирана, с дневна светлина и дистанционно управление на щорите за осигуряване на максимален комфорт за различни типове събития. Високоскоростна безплатна безжична интернет връзка.

КОНФЕРАНС 1А и Б - две свързани едно с друго помещения с капацитет до 30 човека, които могат да бъдат използвани за две работни групи или за напълно отделяне на малко събитие с кафе-пауза в едната част. Климатизирана, с дневна светлина, щори, безжичен интернет – безплатен.

КОНФЕРАНС 2 - най –малкото конферентно помещение, много подходящо за събития с ограничен брой участници / не повече от 20 души/. С дневна светлина, климатизирано. Безплатна, безжична интернет връзка.

КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ ВЪВ ВИСОКОТО ТЯЛО НА ХОТЕЛ ХЕМУС

КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА ХЕМУС -намира се в ресторанта, отделена като част от него. Подходяща за провеждане на мероприятия, свързани и с изхранване на участниците в ресторанта. Капацитет от 20 до 50 места, в зависимост от типа подреждане. Дневна светлина, гледка към централната част на София, високоскоростен безжичен, безплатен интернет.

КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА КОМ - единствено напълно отделена зала – намира се на трети етаж и осигурява пълна дискретност при провеждане на малки мероприятия, бизнес срещи, тийм билдинги. С дневна светлина и чудесен изглед към центъра на града. Климатизирана, с безплатен безжичен интернет.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи