Обща информация

Хотел Montecito, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Изящен и уютен Хотел Montecito ще Ви изненада с елегантен стил и луксозен интериор.


Местоположение на Хотел Montecito:

Хотел Montecito е разположен на югоизточния вход на София, непосредствено на основния булевард – Цариградско шосе, водещ до центъра на града, в близост до летище София, Бизнес Парк и Международен Конгресен и Експо Център София. Движейки се по основните булеварди лесно бихте достигнали центъра за около 10-15 мин. Същевременно до летище София са нужни около 5 мин.Централна ЖП и Автогара София отстоят на около 16 км.

Настаняване в Хотел Montecito:

Montecito хотел в столицата разполага с: 5 етажа с 101 стаи, стандартни стаи със спалня и отделни легла, луксозни стаи със спалня и отделни легла, климатик, сейфм телефон, безжичен интернет достъп, система за електронно заключване, кабелна телевизия, баня с душ, изящен и уютен хотел Montecito ще Ви изненада с елегантен стил и луксозен интериор.
Хотелските стаи имат неповторим дизайн, оборудвани с телефон; кабелна телевизия и самостоятелен санитарен възел.

Удобства в хотела:

Хотелът е на 5 етажа с 101 стаи.

Хранене и развлечения:

Ресторант Montecito

С непринудената си и уютна атмосфера Ресторант Montecito е познат с традиционно българския си интериор и изключителна кухня. Ресторантът разполага с 250 места в основен салон и 240 места в лятната градина с детски кът. Гостоприемните стопани Ви посрещат с вкусни българси гозби и отбрани напитки, с национални ястия, приготвени пред Вас на барбекю на дървени въглища, оригинална пещ и чеверме.

Бар

Освежете се с ледени напитки и вкусни храни на бара до басейна. Това е мястото, където можете да се скриете от силните слънчеви лъчи, да се насладите на екзотичните коктейли в приятна атмосфера.

Спа и отмора в Хотел Montecito:

Басейн

Като оазис в динамичното ежедневие, откритият басейн предлага усещането за ваканция. С площ от 315 кв.м. и детски басейн е изключително подходящ за отмора и забавление на цялото семейство. Входът за гости на хотела е безплатен

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи