Обща информация

Хотел Дитер, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

ДИТЕР хотел и ресторант се помещава в модерно реконструирания през 2005 г. дом на Тодор Г. Влайков /1865-1943/. Специален кът на известния български политик и писател е подреден на рецепцията. Сградата е паметник на културата и носи очарованието и духа на историята на стара София. Името ДИТЕР съдържа специално значение. То е съставено от първите букви на имената на собственика, съпругата му и трите му деца. Този факт е гаранция, че в ДИТЕР хотел и ресторант винаги се поддържат най-високите стандарти на обслужване.

Местоположение на Хотел Дитер:

ДИТЕР бизнес хотел се намира в супер центъра на София, на няколко минути пеша от сградите на правителството и държавните институции, основните банки и офиси. Хотелът е в непосредствена близост до Народния театър, НДК и централния търговски булевард „Витоша“. В същото време до хотела се стига за не повече от 15 минути с автомобил от летище „София“. Планината Витоша, предлагаща условия за ски и туризъм, е на 10 километра от нас. Перфектното местоположение на ДИТЕР хотел го прави предпочитан за бизнесмените, посещаващи София.

Настаняване в Хотел Дитер:

ДИТЕР бизнес хотел e на 3 етажа, предлага общо 21 стаи - 7 единични, 12 двойни и 2 апартамента. На разположение на гостите са ресторант с градина, асансьор, конферентна зала с възможност за семинари до 20 човека, денонощно работеща рецепция и физическа охрана, безплатен паркинг по предварителна резервация.

Удобства в хотела:

* трансфер от и до летището * рум-сървиз * денонощно работеща рецепция и физическа охрана * персонал, владеещ чужди езици * помещение за багаж * богата закуска на блок-маса * химическо чистене, пране и гладене * изпращане на факсове, използване на копирна техника * наемане на автомобил * повикване на такси * обмяна на валута * събуждане - по заявка * организиране на екскурзии до забележителности в София и България с автомобил и екскурзовод на хотела * информация за културни и спортни мероприятия * организиране на семинари и работни срещи в конферентната зала към хотела * CD презентация на най-красивите места в България * Вечерен сервиз, включително зареждане на стаите с ДИТЕР шоколади

Хранене и развлечения:

ДИТЕР ресторант разполага със 75 места в отделни сепарета, създаващи възможност за спокойствие и уют. Всяко от сепаретата пресъздава автентичната обстановка на емблематични места от Стара София.
Отделно в топлите месеци на разположение е и лятната градина на ресторанта с 40 места.
Богатата интернационална кухня и елегантният стил превръщат ресторанта в притегателно място в същинския център на София.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи