Обща информация

Глория Палас Хотел, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Глория Палас Хотел се намира в сграда от 19-ти век с уникален стил, обявена за исторически паметник на българската архитектура, която е умело съчетана с последните иновации в технологиите. Заобиколен от история и култура, този център City Hotel надхвърля очакванията на бизнеса, така и за туристи.

Местоположение на Глория Палас Хотел:

Глория Палас Хотел ви дава място за живеене, работа и почивка в София. Разположен в сърцето на София, на бул. Мария Луиза. този възхитителен Хотелът е свързан с най-различни магазини, спорт и атракции на българската столица. Хотелът е заобиколен от множество ресторанти, барове и нощни клубове. В непосредствена близост до всички театри, музеи, Градската художествена галерия, зала "България" и "Александър Невски", лесен достъп до летището и Витоша.

Настаняване в Глория Палас Хотел:

Хотел Глория Палас предлага настаняване в 28 стаи и два апартамента, които са обзаведени стилно и елегантно и предлагат комфор и спокойствие на гостите на хотела.

Удобства в хотела:

анимационна зала, асансьор, информация, локално парно, паркинг, салон с TV, сейф на рецепция.

Хранене и развлечения:

Хотелът разполага с дневен бар, коктейл бар, нощен клуб и ресторант.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи