Обща информация

Бест Уестърн Хотел Експо, София

Почивка в София, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в София или актуалните ни промоции.

Бест Уестърн Хотел Експо е бизнес хотел, който се намира само на няколко минути от Летище София и недалеч от центъра на града. Хотелът е в непосредствена близост до Интер Експо и Конгресен Център.


Местоположение на Бест Уестърн Хотел Експо:

Бест Уестърн Хотел Експо се намира недалеч от центъра на града. Хотела е в непосредствена близост до Интер Експо и Конгресен Център и новата сграда на Бенчмарк Груп - Бенчмарк Бизнес Център. Наблизо можете да се насладите и на различни водни спортове на Езерото Казичене или да прекарате деня играейки голф на Игрище Ихтиман.

Настаняване в Бест Уестърн Хотел Експо:

Широка гама от удобства и услуги, осигуряващи приятен и комфортен престой в България. Хотелът разполага с уютни, елегантно обзаведени и съвременно оборудвани стаи. Тук можете да направите своя избор между 90 луксозни стаи и 9 ексклузивни апартамента.

Удобства в Expo Hotel:

* Целодневен Рум Сървиз * Пране и химическо чистене * Стаи/ Апартаменти за непушачи * Индивидуално климатизирани * Детско креватче * Мини Бар

Хранене и развлечения в Expo Hotel:

Ресторант ForEgo (в превод - за его, за моето его) моментално завладява с отдалеченото си разположение от пренаселения и оглушителен център на София. Стилният и изчистен от излишни детайли интериор в комбинация с прекрасната селекция от Български и Европейски ястия, коктейли и вина, задоволява всеки вкус и апетит. Новооткритата Градина ФорЕГО е подходяща не само за бизнес обяд или вечеря, но и за сватбени и всякакви други тържества. Атмосферата е уютна и в същото време изискана.

Намиращ се във фоайето на хотела, Лоби Барът е мястото, където можете да прочетете днешния вестник с чаша ароматно кафе или да се насладите на следобедна закуска, докато проверявате пощата на лаптопа си. Това е мястото където можете да поканите приятели на питие или да отпочинете след изморителен ден.

Бизнес удобства в Бест Уестърн Хотел Експо:

Конгресен център

Бест Уестърн Хотел Експо разполага с удобства за провеждането на Вашето бизнес събитие или частно тържество. За Вашите нужди Хотел Експо предлага 5 конферентни зали, различни по- големина и конфигурация. Тук можете да организирате всякъв вид мероприятия - от делови срещи или бизнес курсове, до семинари, конференции или промоции.

Зала Еспланада заслужава специално внимание, намираща се на ниво Мецанин. Еспланада е мястото за провеждането на всякакъв вид събития с възможност да бъде разделена на две еднакви части (Еспланада I и Еспланада II) . Дневната светлина в залата я правят предпочитано помещение за провеждане на семинари, конференции и обучения.

Променада е малка зала, подходяща за бизнес срещи, обучения, малки презентации или интервюта. Променада се намира на етаж Мецанин, и при предварителна заявка може да бъде оборудвана с флипчарт, екран или мултимедиен пржектор.

Зала Панорама е изключително подходяща за сватбени тържества и партита. Също така залата е чудесно място за провеждането на вашето бизнес събитие. Панорама е много светла зала с дневна светлина, елегантно обзаведена и с възможност да бъде аранжирана според Вашите нужди и желания.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки