Обща информация

Хотел Дръстър, Силистра

Почивка в Силистра, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Силистра или актуалните ни промоции.

Вътрешните пространства във фоайето са решени с художествен подход, постигнато е творческо своеобразие на интериора. Висококвалифицираният персонал на рецепцията ще ви посрещне любезно и обслужи професионално и бързо, ще улесни вашия престой с полезна информация.

Местоположение на Хотел Дръстър:

Хотел Дръстър е разположен на брега на река Дунав. Хотел Дръстър е носител на златна марка за качество „Автентична България”, отличие Роза за за дизайн и атмосфера, и е член на Луксозни и Бутикови Хотели - Първокласна селекция.

Настаняване в Хотел Дръстър:

Хотел Дръстър разполага с 33 двойни стаи, 10 апартамента и 1 VIP-апартамент с изглед към река Дунав. Вътрешното обзавеждане е изискано и неповторимо във всяка стая. От стаите се открива панорама към река Дунав и красивия дунавски парк.

Хранене и развлечения:

Лоби барът на хотела е привлекателно място за делови разговори с партньори и приятели на чаша изискано питие, ароматно кафе и чай.
Ресторантът е изискан, с уютни сепарета,с места за 120 човека. Разполага с две зали, едната от които е за VIP-гости с невероятна гледка към река Дунав и лятна тераса, на която вечерята сред водите на реката е истинско удоволствие.
Бързото и качествено обслужване, менюто с ястия от българската и европейска кухня, както и винената листа ще задоволят и най-претенциозния вкус.

Развлечения и свободно време:

Хотелския комплекс "Дръстър" разполага с два открити басейна за възрастни и деца, както и с летен бар към тях.
От лимана за леки плавателни съдове можете да отплавате на романтична разходка по река Дунав, за да ловите риба, да се полюбувате на залеза или да се насладите на дунавското крайбрежие.

Спа и отмора в Хотел Дръстър:

За вашето здраве, тонус и самочувствие хотел "Дръстър" предлага модерно обзаведен спортно-възстановителен център с лечебен масаж, сауна с инфрачервени лъчи, тангентор, солариум, фитнес зала.
Можете да разчитате и на високото качество на услугите на фризьорския и козметичен салон. В тях ще се погрижат да изглеждате перфектно и да бъдете в добра форма.

Нощен живот:

Приятен завършек на вашия ден ще ви предложи нощният клуб на хотела с голямо разнообразие от напитки и коктейли. От неговата тераса гледката към река Дунав е магическа.

Бизнес удобства в Хотел Дръстър:

Хотел "Дръстър" предлага отлични условия за организиране на конференции, семинари и международни прояви. Трите конферентни зали на хотела имат следния капаците:
- зала "Сребърна" - 40 души
- зала "Истър" - 70 души
- зала "Дунав" - 90 души.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи