Обща информация

Хотел Вега, Русе

Почивка в Русе, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Русе или актуалните ни промоции.

Със своето местоположение и безупречно обслужване хотел "Вега" е перфектния избор за вашия бизнес или частен престой в град Русе. Нашето мото е: "Само доволният клиент се връща отново при нас. Очакваме Ви!"

Местоположение на Хотел Вега:

Разположена в идеалния център на Русе, на главната търговска улица, сградата на хотел Вега е архитектурен паметник на културата

Удобства в хотела:

Лоби бар 24-часова рецепция Експресна регистрация Стая пригодена за хора с увреждания Асансьор Централна климатизация на стаите Сейф Стая за съхранение на багажа Вестници Румсървис Закуска в леглото Лед при поисквне Пералня Химическо чистене Гладене Почистване на обувки Обособени етажи за пушачи и непушачи Бизнес център – факс, копир Wi – fi интернет Организиране на транспорт от и до посочено летище в България и Румъния Резервации на самолетни, автобусни и ж.п. билети Билети за културни мероприятия в Русе Предоставяне на преводач по време на престоя ви Отдаване на велосипеди под наем

Бизнес удобства в Хотел Вега:

Хотел Вега предлага 2 конференти зали, оборудвани с цифрова конферента техника и техника за симултанен превод - основна зала за 60 души и по-малка зала с капацитет 12 души.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи