Обща информация

Хотел Космополитан, Русе

Почивка в Русе, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Русе или актуалните ни промоции.

Създадохме този ходел с желанието да осигурим на нашите гости, усещане за уют, гостоприемна обстановка и максимален комфорт през всяка минута от престоя при нас. Вярваме, че сме в състояние да Ви предложим "истински" дом и се гордеем, че това е основна  черта на бизнеса ни.    Постарахме се да придадем на всяко кътче от хотела неповторим чар и ярка индивидуалност, вложихме цялата си креативност, за да постигнем стилна елегантност, оригинална атмосфера и  разнообразие, които да осигурят на всеки попаднала сред нас гост незабравими моменти.     Хотелът ни съчетава най-добрите традиции на хотелиерския бизнес и най-ярките иновации на обслужващата сфера. Желанието ни е да накараме всеки един от Вас да се почувства специален и сме насочили всичките си усилия, за да го постигнем!

Местоположение на Хотел Космополитан:

В центърът на град Русе същевременно и в близост до брега река Дунав.

Настаняване в Хотел Космополитан:

Стаите са както следва: Единични Стандарт –  5 бр. Единични Лукс – 10 бр. Единична Ексклузив/ Двойна стая – 36 бр. Апартамент -1 бр.

Хранене и развлечения:

CosmopolitanРесторантът на хотелския комплекс великолепно допълва усещането за уют, като ви предлага отлична кухня, напитки  и обстановка, в която да им се насладите пълноценно. Ресторантът е разделен на две нива и разполага с 200 места. Двете зали Ви осигуряват достатъчно пространство за провеждане на семейни тържества или официални вечери, а на Ваше разположение са и сепарета, които предлагат дискретно уединение.   
 В топлите слънчеви дни Ви ви каним в нашата лятна градина с фонтан и алпинеум, където сервираме специалитетите от менюто през целия ден.
  Нашият ресторант ще Ви предложи най-изискани ястия от европейската и световна кухня допълнени от 150 вида вина от България и чужбина. Акцент в богатото меню са специалитетите от над 20 вида риба, а на всеки четири месеца менюто се променя, за да се съобрази с най-привлекателните предложения на всеки сезон.  
 Ресторантът работи без почивен ден от 10:00 до 24:00 часа.

Спа и отмора в Хотел Космополитан:

Wellness център Cosmopolitan е една от най-забележителните части на този комплекс. Ако хотелът е в състояние да ви осигури спокойствието и комфорта, необходими за пълноценна почивка, Wellness центърът е мястото, където можете да постигнете пълна хармония и да се отдадете на едно незабравимо изживяване.
За целта създадохме място, което да осигури всички необходими условия за възстановяване на Вашата жизненост и енергичност. За да постигнем тази цел, ангажирахме екип от отдадени терапевти, които да отделят специално внимание на всеки един гост. Те ще Ви предложат уникални процедури и терапии, както и цялостни персонално ориентирани програми за моделиране и поддържане на тялото Ви, напълно съобразени с вашите изисквания. Козметичните продукти, използвани в комплекса, са с неизменно качество, а разнообразните процедури събират в себе си най-добрите постижения в световния опит.    
  Терапията в Wellness център Cosmopolitan ще Ви освежи, ще донесе прилив на енергия и ще Ви помогне да усетите дългосрочен положителен ефект върху общото си духовно и физическо състояние.
Центърът също Ви дава възможност да подарите миг разкош и блаженство на Вашите любими хора, чрез специалните талони за подарък, включващи Wellness и SPA процедури по избор.

Нощен живот:

Нощен Клуб Платиниум

Луксозна обстановка с 450 места.

Бизнес удобства в Хотел Космополитан:

Хотелски комплекс Cosmopolitan е мястото, където можете да организирате своите бизнес срещи, семинари, пресконференции или продуктови презентации, както и официални вечери и коктейлни партита.    
На Ваше разположение са три специализирани зали, оборудвани с  високоскоростен интернет, мултимедия и аудиосистема, а едно от важните предимства на залите е тяхното разположение в най-активната зона на града. Всички зали имат широк панорамен изглед, който внася простор и светлина. Залите са оборудвани с най-новите и модерни технологии, с чиято помощ да извлечете максимален резултат от Вашите бизнес срещи.    
Нашият екип е в състояние да се съобрази с всички Ваши персонални изисквания и да осигури професионална и надеждна организация, както за работни срещи, така и за по-неформални партита и коктейли. Освен това на разположение на Вас и Вашите партньори са всички останали услуги по настаняване, релаксация и забавления за свободното време, които предлага комплекс Cosmopolitan.


Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи