Обща информация

Хотел Ана Палас, Русе

Почивка в Русе, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Русе или актуалните ни промоции.

Апартаментите на „АНА ПАЛАС” са уникално съчетание от стария Русе и новия свят. Обзаведени с мебели, характерни за русенските къщи от края на ХІХ век, с реставрирани автентични сто и двадесет годишни гардероби и кахлени печки.

Местоположение на Хотел Ана Палас:

Разпложен е близо до река Дунав - сточна гара.

Настаняване в Хотел Ана Палас:

Хотелът предлага общо 24 стаи и 6 апартамента. Стаите с две легла са 19, а с 1 легло - 5. Всички апартаменти са с вана. Гостите на хотела могат да избират между два малки апартамента с две легла, един среден със спалня и хол и един мансарден апартамент, също със спалня. VIP апартаментите са също два, като единият е с тераса с изглед към Дунав, а другия със зимна градина към спалнята.

Удобства в хотела:

Допълнителните услуги за гостите на хотела са: сейф, химическо чистене, пране и гладене, рум сървис, факс, копирни услуги и охраняем паркинг.

Хранене и развлечения:

Ресторантът на хотел „АНА ПАЛАС” ще ви очарова с класната си атмосфера и обслужване. Разполага с четири зали с 80 места и предлага традиционна българска и европейска кухня. Таваните във всяка зала са изрисувани с красиви стенописи, а в един от салоните има типични за русенските къщи от ХІХ и началото на ХХ век алафранги. Автентичната атмосфера и кулинарното майсторство допълват истинското удоволствие от престоя в „АНА ПАЛАС”. Ресторантът е подходящ за служебни обеди, вечери, фирмени тържества, приеми, коктейли и семейни тържества. Лоби барът предлага 50 места и е идеалното място за любителите на топли и студени коктейли.

Лятната градина е със 70 места. Атмосферата й се допълва от архитектурния ансамбъл на съседните сгради, всички паметници на културата.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи