Обща информация

Парк-хотел Санкт Петербург, Пловдив

Почивка в Пловдив, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Пловдив или актуалните ни промоции.

Парк-хотел "Санкт Петербург" е най-високият, модерен комплекс в Пловдив, който носи класическата елегантност на града. Хотелът създава атмосфера на неповторима хармония, естетичност, комфорт и модерен европейски стил.

Местоположение на Парк-хотел Санкт Петербург:

Разположен в центъра на Пловдив, хотелът Ви предлага ненадмината гледка на градския хоризонт. Парк-хотел "Санкт Петербург" е създаден с вкус и е направен, за да Ви накара да се чувствате като у дома си за ден, седмица, месец или повече. Специално е проектиран както за нуждите на бизнес клиентите, така и за тези, които са на почивка. Комплексът разолага с просторни студиа, стаи и апартаменти, конферентни зали, кафе-сладкарници, класически ресторанти, аквапарк, детски център.

Хранене и развлечения:

Заведения

Основен ресторант

Открийте света на кулинарните удоволствия в нашия елегантен Ресторант „Санкт Петербург” /600 места/, на две нива, уникален по своята форма и капацитетни възможности. Перфектен за провеждане на различни тържества и коктейли. Свързан е с Аква парка, което прави ресторанта още по-атрактивен.

Бизнес ресторант

Бизнес ресторантът /100 места/ Ви дава прекрасна възможност за делови обяд или вечеря в изискана обстановка с първокласни ястия предимно от френската и средиземноморска кухня. Идеален за семейни и фирмени празненства и официални коктейли.

Виенска сладкарница

Луксозна Виенска сладкарница-изключителен стил и класа, където гостите могат да опитат различни екзотични коктейли и алкохоли от всички краища на света както и великолепните сладкарски изделия. Подходящо място както за бизнес срещи , така и за среща с приятели.

Бар Панорама

Бар “Панорама” –място с неотразима елегантност и с най-уникалната гледка.. Подходящо място за отпускане с качествено питие в луксозна обстановкa.. Целият древен град в един поглед, усещане което може да получите само тук. Бар”Панорама “ е най-подходящото място за коктейли и малки тържества. За тези които държат на стила и комфорта.....

Спа и отмора в Парк-хотел Санкт Петербург:

Аква Парк

Уникален Аква Парк с лятна градина, пет атрактивни плувни басейна включително и малък олимпийски, свързани с водни каскади и ефекти, водопади, шадравани и скални пещери. Разполага с воден бар, четири открити коктейл бара, от които и бар изработен като копие на стара испанска галера. Тук се предлагат всички възможни екстри за гостите, много забавления и нощни фиести.

Детският център на Парк-хотел "Санкт Петербург" Ви очаква!
Детският център на Парк-хотел “Санкт Петербург” е перфектното място за организиране на детски партита и рождени дни! В просторната зала има както детска площадка, така и бар с мека мебел за родителите. Центърът е подходящ за деца от всякаква възраст- има масички за най-малките и за по-големите. Разполага със система за домашно кино , разнообразие от занимателни плюшени и надуваеми играчки. Помещението може да бъде декорирано по Ваш вкус, за което може да поискате съдействие от персонала. За още по-приятното прекарване на празника на Ваше разположение е кухнята и сладкарския цех на хотела. Предлагаме разнообразие от торти с различни детски декорации и много други лакомства. За един незабравим празник!

Нощен живот:

Нощен бар "Бели нощи"


Нощен бар “Бели нощи” – впечатляваща атмосфера за ценители на добрия вкус във всичките му прояви.
За онези от Вас , които знаят как да се забавляват.

Бизнес удобства в Парк-хотел Санкт Петербург:

Конферентни зали

Зала "Конферентна"

Зала "Конферентна" е с капацитет до 200 места при подредба "класна стая" и 300 места при подредба "киносалон". Залата може да бъде подредена под други форми, в зависимост от типа на мероприятието. Всички зали разполагат със съвременна презентационна техника.

Зала "Нова"

Зала "Нова" е с капацитет до 50 места при подредба "класна стая" и 70 места при подредба "киносалон". Залата може да бъде подредена под други форми, в зависимост от типа на мероприятието. Всички зали разполагат със съвременна презентационна техника.

Зала "Дружба"

Зала "Дружба" е с капацитет до 50 места при подредба "класна стая" и 70 места при подредба "киносалон". Залата може да бъде подредена под други форми, в зависимост от типа на мероприятието. Всички зали разполагат със съвременна презентационна техника.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи