Обща информация

Гранд Хотел Пловдив, Пловдив

Почивка в Пловдив, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Пловдив или актуалните ни промоции.

Гранд Хотел Пловдив предлага триста и тридесет стаи и апартаменти с впечатляващ изглед, оборудвани според съвременните стандарти за удобство, стил и елегантност.

Местоположение на Гранд Хотел Пловдив:

Гранд Хотел Пловдив е разположен на северния бряг на река Марица, в близост до Международния панаир, център на града и Стария град. Добавена стойност придава спокойният и приветлив квартал с естетични и модерни бизнессгради, допринасящи за облагородяване на заобикалящата градска среда.

Настаняване в Гранд Хотел Пловдив:

Хотелът предлага триста и тридесет стаи и апартаменти с впечатляващ изглед, оборудвани според съвременните стандарти за удобство, стил и елегантност. На първия етаж е разположено просторно фоайе, в което се помещават ресторанти, кафе-салони, конферентни зали, спортни съоръжения и магазини, предлагащи стоки на известни със своята елегантност и добър вкус търговски марки. Двата паркинга на хотела осигуряват над двеста и петдесет паркоместа.

Хранене и развлечения в бивш Новотел:

Заведения

В продължение на пасажа, минаващ по цялата дължина на сградата, са разположени два ресторанта “а la carte”, бална зала, виенски салон, кафетерии и лоби бар. Висококвалифицирани майстори кулинари предлагат интернационална и европейска кухня, съчетана с изискани вина от отбрани селекции на национални и чуждестранни изби.


Комплексът предлага 4 ресторанта, всеки със свой уникален стил и отлична кухня.

Спа и отмора в Гранд Хотел Пловдив:

За удобство на гостите и гражданите на Пловдив хотелът разполага със закрити басейни за възрастни и деца, фитнесцентър, боулинг зала, СПА комплекс с релаксиращи и тонизиращи програми, парна баня и сауна.

Басейн: 6 коридора -25 м., плувни курсове: групови и индивидуални

Топли процедури:
- парна баня
- сауна

Детски басейн
Джакузи
Солариум

Фитнес:
- тренировка с фитнес инстр.
- програма за здравословно хранене
- разраб. на фитнес програми

В СПА центъра на хотелския комплекс за добрия тонус и релаксация на гостите се грижи екип от специалисти, които ще Ви помогнат да се отпусните и забравите за момент ежедневните грижи.

Бизнес удобства в Гранд Хотел Пловдив:

Хотелът разполага с множество зали за срещи и семинари, оборудвани с висококачествена техника и модулни преградни стени, позволяващи разнообразни интериорни конфигурации, съобразени с нуждите на клиентите. Конферентните зали предлагат около хиляда и двеста места – уникална услуга, определяща Новотел “Пловдив” като най-големия в страната комплекс от конгресен център и хотел, намиращи се в една и съща сграда.


Зала “Пловдив” се разделя с модулни врати на 3 части, всяка част е шумоизолирана, климатизирана с отделни входове, наречени зала “Пловдив”1, 2 и 3, всяка от които има капацитет при театрално подреждане 120 места. Залите “Пловдив” 2 и 3 могат да бъдат обединени и се получава зала с капацитет 250 места.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи