Обща информация

Хотел Севън Хилс, Пловдив

Почивка в Пловдив, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Пловдив или актуалните ни промоции.

Хотел “Seven Hills” се намира в центъра на град Пловдив в близост до Международен панаир и Стария град. Хотелът предлага на своите гости комфорт и удобство, съответстващи на европейските стандарти – лоби бар, ресторант с градина, безплатен охраняем паркинг, уютни стаи, зала за провеждане на бизнес срещи, семинари и конференции и всичко това съчетано с висока класа на обслужване от квалифициран персонал.

Местоположение на Хотел Севън Хилс:

Хотел Seven Hills се намира в централната част на втория по големина град в България - Пловдив, в подножието на архитектурен исторически комплекс Старинен Пловдив.

Настаняване в Хотел Севън Хилс:

Хотел Seven Hills предлага на своите гости с 20 стаи – 8 единични, 5 двойни и 7 студия с допълнително легло.Всички са обзаведени и оборудвани според изискванията за категория три звезди.

Удобства в хотела:

Хотел "Seven Hills е предпочитано място за отпразнуване на лични и семейни празненства, светски и публични, фирмени и корпоративни събития. Организирайте Вашите тържества в Хотел Seven Hills. Просто ни позволете да Ви помогнем! * Ресторант * Безплатен паркинг * Конферентна зала * Градина * Лоби бар * Безплатен интернет

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи