Обща информация

Хотел Лайпциг, Пловдив

Почивка в Пловдив, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Пловдив или актуалните ни промоции.

Известният пловдивски хотел "Лайпциг" посреща гостите си изцяло преобразен. „Лайпциг” е модерен и луксозен, с авангардно дизайнерско обзавеждане и с всички най-актуални удобства. Хотелът е точното място както за съвременния делови човек, така и за модерния турист. Точното място за всички, които търсят уникална атмосфера и положителни преживявания в градска среда.

Местоположение на Хотел Лайпциг:

Преобразеният "Лайпциг" е в подножието на един от пловдивските хълмове - Бунарджика, между няколко важни транспортни възела и на 930 крачки от Главната улица. От хотела до значимите държавни и общински институции; банки, търговски и увеселителни центрове се стига за минути пеш. "Лайпци" не е далеч и от Международен панаир Пловдив. Близко е до Архитектурно-историческия резерват "Старинен Пловдив", Цар Симеоновата градина и други забележителности в древния и вечен град. Хотел „Лайпциг” очаква гости с вкус и сетива за модерното!

Настаняване в Хотел Лайпциг:

Стаите и апартаментите в хотел „Лайпциг” са предизвикателни в своята луксозност и елегантност. Дизайнерски са до последния си детайл – цветове, тип мебели, тъкани, осветителни тела. И с открояваща се индивидуалност. Такъв е не само апартамент „Екзекютив”, а и 10-те луксозни апартамента, и 52-те луксозни стаи. Всички те приятно изненадват гостите си с най-съвременни удобства: електронна заключваща система, индивидуален контрол на климатичната система, плазмени телевизори, сателитна телевизия, безплатен интернет достъп, директен телефон, индивидуален електронен сейф, мини бар. Баните в стаите са с вана, в апартаментите – с джакузи и душ кабина. Във всички сервизни помещения има сешоар, козметично огледало, телефон, озвучаване. За сигурността и спокойствието на гостите вратите са с шпионки, а в близост до ваната в баните има паник шнур.

Хранене и развлечения в Leipcig:

Заведения

Лоби бар”Лайпциг” работи денонощно и има 70 места.
Барът се характеризира с уют и дискретност. Това е изключително подходящото място за срещи, развлечения и тържества. Ароматното кафе, многообразието от атрактивни алкохолни и безалкохолни коктейли, специалните пури, подбраната селекция от малцово уиски, коняк и бренди приобщават гостите към класата на световните бохеми. А безжична интернет връзка ги прави част от глобалния свят на модерните хора.

Ресторант "ЛАЙПЦИГ", ресторантът с традиции, разполага с три климатизирани и комфортни зали с различен капацитет (200, 60 и 12 места), конфигурация и декорация. Това ги прави мобилни и приспособими както за сватбени, фамилни и фирмени тържества, така и за по-камерни и романтични празненства и изискани гурме вечери. Гостите могат да вкусят кулинарни специалитети от националната и европейската кухня, подплатени с разнообразие от маркови напитки.
Ресторантът е с доказан опит в кетъринга.

Зала "Менделсон", най-просторната – 200 места, е най-подходяща за организирани празненства. Тук в свои води се чувстват сватбите, родовите и фирмените тържества, баловете, коктейлите и мащабните бизнес срещи. Залата се преобразява според предпочитанията за специално осветление, украса и музикално оформление. Желанията на гостите определят и какво ще бъде поднесено на празничните маси. Богати примерни менюта помагат при конкретния избор.

Зала "Лайпциг" може да посрещне максимум 80 гости. Модерната й декорация и комфортното обзавеждане предразполагат към романтични празненства. Тук могат да се обособят и самостоятелни кътчета за камерни партита. И друга привилегия ползват гостите на зала "Лайпциг" - тяхното кулинарно желание е удоволствие за шеф-готвача на ресторанта. Паролата е: Вкусно!

VIP зала „Шилер”
(12 места) е в стил „Ар деко” и е обещание за изисканост и гурме вечери с подчертано авторска кухня.

Лятна градина

Лятната градина е сред естествена зеленина и с арт декорация. Разнообразни кътове с модерна мебелировка осигуряват 80 места. Тук се предлагат разнообразни ястия от европейска и българската кухня, топли и студени мезета, десерти, приготвени в сладкарската работилница на комплекс „Лайпциг”, маркови напитки. Летни промоции често се усмихват на гостите в ресторант-градина „Лайпциг”.

Развлечения и свободно време:

Казино Империа

Бизнес удобства в Хотел Лайпциг:

Конферентен център „Лайпциг” предоставя най-съзидателната работна среда в Пловдив за бизнес срещи, презентации, обучения, конференции, семинари; за камерни културни прояви или за благотворителни инициативи.
Шестте различни по капацитет и конфигурация зали на центъра са с модерно обзавеждане и декорация и са съоръжени с професионална аудио-визуална и презентационна техника; ползват се разнообразни офис услуги и безплатен безжичен интернет.
Конферентният център предлага удобства за кафе-паузи и малки коктейли. В по-голям мащаб те могат да бъдат организирани или в лоби бар „Лайпциг”, или в залите на ресторант „Лайпциг”. Там има условия за работна закуска, обяд или вечеря за 60, 80, 150 гости. За ползващите услугите на центъра цените са преференциални, когато проявят желание за тези допълнителни „екстри”. Изготвени са примерни менюта. Съставят се и менюта, съобразени с предпочитанията на гостите.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи