Обща информация

Хотел Интелкооп, Пловдив

Почивка в Пловдив, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Комплексът е обновен през 2006 год. и предлага на гостите си висококачествени комплексни услуги. Към хотела има изграден учебен център, който предлага образователни услуги за придобиване на професионална подготовка и квалификация в областта на туризма, търговията и др.

Местоположение:

Хотел Интелкооп се намира в един от най-тихите и спокойни квартали на гр. Пловдив - Кючук Париж, в южна посока от централна гара и автогара Родопи. Той е специализиран в областта на конгресния туризъм и професионалната подготовка на кадри.

Настаняване в Хотел Интелкооп:

Хотелът е разположен в спокойната централна част на гр. Пловдив и след реновирането на базата се е утвърдил като целогодишен градски хотел, предлагащ индивидуален и организиран конферентен и бизнес туризъм. За удобството и комфорта на гостите, стаите са разделени на два типа: за пушачи и непушачи, а също така в сградата е осигурен е достъп за хора в неравностойно положение.

Удобства в хотела:

На своите гости хотелът предлага - лоби бар, ресторант с бар, паркинг, магазин за сувенири, багажно помещение. Осигурени са следните допълнителни услуги: кабелна телевизия и интернет във всяка стая факс и ксерокс-услуги събуждане по телефона индивидуално пране на дрехи сейф за съхранение на ценности повикване на такси.

Хранене и развлечения:

Ресторант

Ресторантът предлага на гостите на хотела и на всички свои посетители разнообразни ястия и напитки, изискана обстановка и добро обслужване, много танци и настроение. Залата на ресторанта е с капацитет 120 места, а тераса към него с 36 места. Барът в ресторанта предлага изискани алкохолни напитки и разнообразни вина. Заведението приема целогодишно резервации за мероприятия по всякакъв повод. Подходящ е за организиране на семейни и бизнес срещи, хранене на групи, сватбени тържества и коктейли.

Лоби бар

Лоби барът с капацитет 24 места е разположен във фоайето на хотела и предлага подходящи условия за провеждане на кафе-паузи в приятна музикална атмосфера. Тук се предлагат голямо разнообразие на алкохолни и безалкохолни напитки - студени и топли, ядки, десерти и други.Във всички заведения на комплекса се предлага продукти, произведени от кооперативни предприятия на ЦКС - минерална вода, чай, мед и вино с марката КООП.

Бизнес удобства в Хотел Интелкооп:

Учебният център е разположен в обособен за целта учебно – конферентен блок и разполага с:

- шест конферентни зали:
1 зала - 70 места, със съвременно озвучаване.
2 зали - с по 40 места
1 зала - 30 места
1 зала - 28 места
1 зала - 15 места.

Залите са обзаведени с модерно и функционално обзавеждане, което дава възможности за различни типове на подреждане и позволява голяма гъвкавост и съобразяване с характера на мероприятието и брой участници.
компютърен кабинет, оборудван със съвременна техника и мебели - 11 работни места и връзка с интернет
сервитьорски кабинет - 16 работни места
учебна кухня с дегустационна зала - 15 работни места

Всички зали и кабинети са с дневна светлина и осигурена възможност за затъмняване. Оборудвани са с климатици, бели дъски и други специализирания пособия. Учебният център осигурява различни видове услуги, които са в помощ при провеждане на различни мероприятия:
интернет връзка
фото копиране, сканиране, отпечатване
факс услуги
ламиниране на документи
ползване на преносим компютър
мултимедия
флипчарт

За комфортното протичане на провежданите в учебния център обучения, семинари, делови срещи, събрания и други мероприятия хотелът предлага кафе-паузи, работни обяди и вечери, коктейли и други. При дългосрочно ползване на залите се предлагат преференциални оферти.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи