Обща информация

Хотел Его, Пловдив

Почивка в Пловдив, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Пловдив или актуалните ни промоции.

Хотел "Его" е модерен хотел, обзаведен според най- високите стандарти и разположен на кръстовището на Бул. ”Руски” и бул. „6-ти септември”. Хотелът се намира в центъра на града непосредствено до главната улица и стария град. Международният панаир е само на 15 мин. пеша. Хотелът е ситуиран на второ ниво, което го прави тихо и спокойно място за почивка, работа и срещи. Общо в хотела могат да бъдат настанени групи от по 50-55 човека. Хотел „Его” е с обща климатизация, топла вода целогодишно от ТЕЦ.

Местоположение на Хотел Его:

Разстоянието от хотел „Его” до центъра на Пловдив /Главната улица/ е 5 минути пеша, до Стария град – 10 минути както пеша, така и с автомобил, до Международния панаир, Централна гара и Автогарите „Юг” и „Родопи” е 15 минути пеша и 10 минути с автомобил, до Автогара „Север” – 15 минути с автомобил. От входа на магистрала Тракия към София, разстоянието до хотела е 15 минути с автомобил.

Настаняване в Хотел Его:

Хотелът предлага 26 различни стаи и апартаменти: 2 апартамента със спалня; 3 студиа с кухненско обзавеждане (с възможност за дългосрочно настаняване); 1 тройна стая; 7 двойни стаи с единични легла; 8 двойни стаи със спалня; 4 стаи със легло персони половина; 1 единична стая;

Удобства в хотела:

Навсякъде в хотела има интернет връзка. В района на лобито и залата за закуски предлагаме Wi Fi. Парти залата е оборудвана с шестместно джакузи, мокър бар, плазмен телевизор. Гостите могат да ползват финландска сауна, фризьорски и зъболекарски услуги на територията на хотела. Хотелът предлага на гостите, отседнали при нас за повече от две нощувки и подземен паркинг с шест места, пране и химическо почистване на дрехи, рум сервиз, офисни услуги, сейф за гости на рецепция.

Бизнес удобства в Хотел Его:

Залата за конференции разполага с места за 25-30 човека, мултимедия и кът за почивка.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи