Обща информация

Хотел Дафи, Пловдив

Почивка в Пловдив, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Пловдив или актуалните ни промоции.

Хотел " Дафи" - изискан хотел в суперцентъра на красивия Пловдив, предлагащ уют и спокойствие. Кръстопът на основните градскитуристически маршрути и отлично място за релакс в красива обстановка и професионално обслужване. Характерното гостоприемство, уют и спокойствиеса едни от предимствата на нашия хотел. Тук щесе чувствате като у дома си и ще се насладите на отличното обслужване на нашия персонал.

Местоположение на Хотел Дафи:

Хотел “Дафи” е разположен в центъра на древния и вечен Пловдив. * на 100 м. от главната търговска улица * на 300 м. от Римския стадион ( II век - 30 000 зрители) * на 300 м. от Джумая Джамия, построена от султан Мурад - 1535 г. * на 400 м. от комплекс "Старинен Пловдив" - средище на възрожденски храмове и архитектура. * на 500 м. от Античния театър от времето на Улпин Троян ( началото на II век ) * в близост до много други културно-исторически паметници, музеи и художествени галерии.

Настаняване в Хотел Дафи:

Хотел “ДАФИ” предлага настаняване в 22 стаи – двойни, студия и апартаменти.

Удобства в хотела:

В приятната атмосфера на Салатения Бар към хотела ще ви бъде предложен богат избор от традиционни и оригинални салати, които ще задоволят всеки вкус и предпочитания. Заведението за хранене предлага изключително разнообразие от български ястия, приготвени от професионални майстори-готвачи.

Хранене и развлечения:

В приятната атмосфера на Салатения Бар към хотела ще ви бъде предложен богат избор от традиционни и оригинални салати, които ще задоволят всеки вкус и предпочитания.

Заведението за хранене предлага изключително разнообразие от български ястия, приготвени отпрофесионални майстори-готвачи.

Денят ви започва с много настроение и предчувствиеза успех след питателна закуска, включена в цената на нощувката.
Хранейки се в заведението към хотела още веднъж ще усетите класиката на българската национална кухня. Изключително богат асортимент от ястия, приготвени “както мама готви.”

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи