Обща информация

Бизнес Хотел Пловдив, Пловдив

Почивка в Пловдив, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Пловдив или актуалните ни промоции.

Бизнес Хотел Пловдив е един от най-луксозни 3-звездни хотели в града. Намира се в Централната градска част, в близост до Главната търговска улица, Градската градина, Стария град, културните и исторически забележителности на Пловдив. Бизнес Хотел Пловдив е елитен хотел, предлагащ невероятен комфорт, перфектно обслужване и отлични условия за посрещане на бизнес клиенти.

Местоположение на Бизнес Хотел Пловдив:

Хотелът е разположен на важен транспортен възел, в района на бившата Сточна гара, само на 780 м. от Централния площад, в близост до митница Пловдив, Международния панаир, Централната ЖП гара, автогара “Юг” и на 11 км от летище Пловдив.

Настаняване в Бизнес Хотел Пловдив:

На своите гости хотелът предлага 16 двойни стаи, 2 тройни, 2 апартаментa и 1 студио.

Удобства в хотела:

Лоби-бар с 35 места и закуска в лобито; Лятна градина с кафе (12 места); Озвучена конферентна зала за 60 човека (120 кв. м.) с LCD телевизор SONY; залата се оборудва с най-съвременна техника според нуждите на клиента за съответното конферентно събитие; Охраняем паркинг с видеонаблюдение с 14 паркоместа, безплатен за гостите на хотела; Високоскоростен безжичен интернет в лобито и конферентната зала; високоскоростен кабелен интернет в стаите; Разплащане с кредитни карти, ПОС терминал; Сейф на рецепция; Обмяна на валута; Пране/ гладене на дрехи; Цялостна климатизация на хотела с американски климатици „YORK” Сейфови (блиндирани) врати на всички стаи и апартаменти; Видеонаблюдение и СОТ. Бизнес Хотел Пловдив предлага на своите бизнес клиенти и услугата „ползване на стая като офис” с договор за наем при преференциални условия за 7, 15 и 30 дена, 3 и 6 месеца.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи