Обща информация

Бел Вил Хотел, Пловдив

Почивка в Пловдив, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Пловдив или актуалните ни промоции.

Хотелът е разположен в старинна къща, построена през епохата на Възраждането, собственост на Недялко Немски, първият Директор на Археологически музей, Пловдив. Сградата е обявена за национален паметник на културата, поради което е реновирана изцяло в автентичния й вид. Къщата е оригинална с асиметричната си фасада и издаден еркер с клюкарник. В просторния двор е запазен автентичния мраморен кладенец и богата растителност.

Местоположение на Бел Вил Хотел:

Хотелът се намира в центъра на Стария град, има удобен достъп с автомобил от началото на Стария град /Понеделник пазар/. Централният градски площад е на 10 минути пеша, Централната Гара и Автогара – 10 минути с овтомобил, Летище Пловдив – 30 мин с кола.

Настаняване в Бел Вил Хотел:

Хотелът предлага настаняване в 6 стаи и 2 апартамента. Всяка стая е изографисана в различен цвят, като обзавеждането е решено в типичен Възрожденски стил и съхранява духа на пловдивската културна атмосфера от тази епоха: импмераторски апартаменти в червено и тъмносиньо, бяла стая с автентичен клюкарник, стаи в зеления цвят на кралския дворец Версай, морско синьо, с нежен люляков цвят, стилна охра. Всяка една Ви дава възможност да се почувствате по различен начин. Всички стаи са оборудвани с климатик, кабелна телевизия, мини бар, телефон, безплатен Интернет достъп.

Хранене и развлечения:

Ресторантът на хотела предлага 40 места на закрито в уютна и стилна зала, както и още 40 места в градината в двора на хотела. ТУк гостите могат да избират сред многообразието от традиционна българска и европейска кухня, приготвени от професионални майстори готвачи. На чаша питие може в спокойната атмосфера да проведете разговор с приятели или бизнес партньори.

Бизнес удобства в Бел Вил Хотел:

Конферентната зала на хотела е подходяща за провеждане на бизнес срещи, преговори и семинари. Подходяща за групи до 20 души.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи