Обща информация

Еко комплекс Флора, Пазарджик

Почивка в Пазарджик, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Почивката в еко комплекс "Флора" е много повече от обикновена ваканция... Тя включва истинското удоволствие от това да бъдем близо до природата, да опознаем местните традиции и култури, да прекараме няколко прекрасни дни с хората, които обичаме, но за които не ни остава време. Заповядайте при нас и изпитайте радостта от живота! Да пазим чисто сърцето на природата!


Местоположение:

Еко комплекс „Флора” се намира в сърцето на Родопите, на 15 км от гр. Пазарджик, в Паталеница, едно прекрасно място с богата история.

Настаняване в Еко комплекс Флора:

Този малък, очарователен хотел разполага с две единични стаи, 5 стаи за двама, 3 стаи за трима, пет апартамента за 4-6 човека. Стаите в еко хотел Флора са с изглед към планината и са обзаведени по начин, който съчетава модерното с традиционно българските мотиви и цветове, с грижа за теб и твоите близки.

Удобства в хотела:

Красив хотел в баланс в природата.

Хранене и развлечения:

Еко ресторант Флора е специално място да прекараш повече време с близките и приятелите ти, да намериш една приятна обстановка, в която да се позабавляваш, да потанцуваш, да се насладиш на богатото ни разнообразие от чай от планината. Тук можеш да избереш между различни вкусове и ястия, в чиито достойства ще се убедиш. Топлата сутрешна закуска е винаги разнообразна и с грижа към всеки наш клиент.

Спа и отмора в Еко комплекс Флора:

В нашия басейн ще се заредиш с енергията, която е необходима на всеки един от нас, за да се чувства здрав и жив, ще усетиш приятния масаж на джакузито. На твое разположение е и барбекюто, на което всеки сам би могъл да си приготви вкусна гозба и да усети радостта от това сам да сготви за близките си.

Отпуснете се в истинска зелена почивка в Еко Хотел Флора: Масажи, Джакузи, Инфрачервена сауна, Релакс център, Топъл басейн/36-39 градуса/ за Релакс- Закрит- отоплена и омекотена вода от еко пелетни и соларни системи; Открит басейн с джакузи и воден бар; Конна база тип "Уестърн"
Барбекю- наемане срещу 30 лева за група или част от група 

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи