SELECT command denied to user 'profitours_profi'@'localhost' for table 'hotels' Почивка в Несебър, България | Хотелски комплекс Афродита в Несебър

Обща информация

Хотелски комплекс Афродита, Несебър

Почивка в Несебър, България

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Несебър или актуалните ни промоции.

Модерният хотелски комплекс Афродита се намира само на 5 метра от южния плаж в Новия град. Създаден е за всички, които обичат слънчевите плажове, пясъчни дюни, приятния климат и чистото море в съчетание с удобство и лукс.

Местоположение на Хотелски комплекс Афродита:

Модерният хотелски комплекс Афродита се намира само на 5 метра от южния плаж в Новия град.

Настаняване в Хотелски комплекс Афродита:

Хотелът е с капацитет от 70 двойни стаии 5 апартамента. Професионалното ниво на обслужване ще направи почивката Ви по приятна и незабравима.

Удобства в хотела:

Комплексът предлага следните услуги: Интернет Клуб Масажен кабинет Сауна Билярд Футболна маса Фитнес център Магазин за сувенири Открит басейн с детски кът Безплатен паркинг

Хранене и развлечения:

Ресторантът към хотела разполага с 50 места и 70 места на терасата с чудесен изглед към стария град и плажа.
Клиентите му могат да се насладят на разнообтразието от ястия от българската национална кухня и рибни специалитети. за туристи спо изтънчен вкус предлагаме и специалитети от европейската кухня.

Уебсайт: http://www.aphroditenessebar.com/bg/

Цени и пакети

Други гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки