Обща информация

Хотел Президиум Палас, Ловеч

Почивка в Ловеч, България

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Ловеч или актуалните ни промоции.

Хотелът предлага целогодишно луксозна, уютна и спокойна атмосфера за активна почивка, бизнес и делови срещи. Комфортната обстановка отговаря на европейските тенденции в туристическото предлагане.

Местоположение на Хотел Президиум Палас:

Хотел Президиум Палас е разположен в сърцето на град Ловеч, до административния и бизнес център. В близост до него се намира единственият на Балканския полуостров покрит мост, построен от известния майстор Колю Фичето. Покритият мост свързва старинния архитектурно - исторически резерват Вароша с възстановената в автентичен бароков стил част на града. Непосредствено до стария възрожденски квартал се намира крепостта Хисаря, където е поставено началото на Втората българска държава.

Настаняване в Хотел Президиум Палас:

Хотелът разполага с три единични и четиридесет и пет двойни луксозни стаи от които дванадесет спални. Хотел Президиум Палас разполага с четири луксозни апартаментаа: Venus, Juno, Minerva, Diana и един президентски апартамент: Presidivm

Удобства в хотела:

За удобство разплащането може да се извърши с кредитни и дебитни карти: Борика, Maestro, Visa, Visa Electron, Master Card, Diners. В сградата на хотела се намира офис на Първа Инвестиционна Банка. Във фоайето се помещават магазини за луксозно мъжко облекло, дамско облекло, сувенири и подаръци. Квалифицирани фризьорски услуги.

Хранене и развлечения:

Заведения

Аполо Ресторант

Ресторантът на хотел Президиум Палас разполага с осемдесет места. В него може да се насладите на интернационална кухня и подбрани питиета в изискана обстановка и професионално обслужване.

Лятна Градина

Терасата на ресторант Apollo, предлага седемдесет места на открито с изглед към градската градина на Ловеч.

Кафе - сладкарницата

Кафе - сладкарницата впечатлява със съвременен интериор. Приятно място за чаша кафе, питие и среща с приятели. В заведението има тридесет места, разделени в две зали.

Развлечения и свободно време:

СПОРТНА ЗАЛА

Спортната зала е оборудвана със съвременни уреди. Професионален инструктор е на разположение за помощ и избор на тренировъчна програма.

Спа и отмора в Хотел Президиум Палас:

Сауна

Нощен живот:

Нощният бар е в стил на изискана клубна обстановка с приятна музика и богат асортимент от напитки и коктейли.

Бизнес удобства в Хотел Президиум Палас:

Капацитета на конферентната зала е осемдесет места. Подходящо място за бизнес срещи, семинари, промоции и мероприятия. Залата е оборудвана с мултимедийна техника и дава възможност за симулативен превод.

Бизнес центъра е оборудван с компютърна техника и интернет достъп. Предлагат се преводачески и кореспондентски услуги.

Цени →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: