Обща информация

Хотел Лиани, Ловеч

Почивка в Ловеч, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Ловеч или актуалните ни промоции.

Когато го създавахме, вложихме в него цялото си сърце, любов и всеотдайност. Основната ни грижа е тук всеки да се почувства специален. Искрено се надяваме, че ще отговорим на Вашите изисквания.

Местоположение на Хотел Лиани:

ХОТЕЛ ЛИАНИ се намира в централната част на Ловеч, в непосредствена близост до възрожденския квартал Вароша и в прегръдката на парк Стратеш.

Настаняване в Хотел Лиани:

Хотелът разполага с 20 стаи - 16 двойни и 4 луксозни.

Удобства в хотела:

МАГАЗИНИ ЛИАНИ - Денонощна аптека, бижутерия и други.

Хранене и развлечения:

РЕСТОРАНТ ЛИАНИ - стилът вече е с ново име! Тук всичко е направено с любов, затова сме сигурни, че при нас ще се почувствате щастливи. Разнообразие от вкусни ястия и специалитети, приготвени и поднесени с внимание. Едно уютно място, което Ви очаква. Ресторантът разполага с 50 места, както и с лятна градина с допълнителни 50 места.

Спа и отмора в Хотел Лиани:

БАСЕЙН ЛИАНИ е място за удоволствие и релакс. Детският басейн носи радостни емоции за децата Ви. Басейнът е комбиниран с джакузи. Летният бар на басейна предлага напитки, мелби и коктейли.

БОУЛИНГ БАР ЛИАНИ - ако обичате предизвикателствата, ако искате да сте различни и всички да разберат това - боулинг бар ЛИАНИ е перфектното място. Елате с приятели, за да празнувате своя рожден ден и да получите нашия специален подарък.

Бизнес удобства в Хотел Лиани:

КОНФЕРЕТНА ЗАЛА на хотел ЛИАНИ - светла и комфортна, с капацитет до 60 човека и възможности за презентации, конференции и семинари. Залата разполага с кабелен и безжичен интернет.

ЗАСЕДАТЕЛНА ЗАЛА на хотел ЛИАНИ - дискретно и удобно място за конфиденциални разговори, бизнес-срещи и делови преговори. Залата е с капацитет до 15 човека, разполага с безжичен и кабелен интернет.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи