Обща информация

Хотел Дана Палас, Златни пясъци

Почивка в Златни пясъци, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Златни пясъци или актуалните ни промоции.

Хотелът е разположен на 450м от брега на красивия черноморски курорт "Златни пясъци". Представлява прекрасно място за рекреация, забавления, нови запознанства.

Местоположение на Хотел Дана Палас:

Хотелът е разположен на 450м от брега на красивия черноморски курорт "Златни пясъци".

Настаняване в Хотел Дана Палас:

Хотел "Dana Palace" разполага с 148 двойни стаи и 13 апартамента с нетрадиционна форма.

Удобства в хотела:

Хранене и развлечения:

Заведения

Ресторантът на хотел "Dana Palace" разполага с 90 закрити и 82 открити места. Предлага се рзанообразна европейска кухня, а един път седмично се организира вечер на националната кухня . Праз тази вечер се приготвят характерни национални ястия и има фолкорна програма.

Лоби барът в хотела е разположен във фоайето, с изглед от централния вход на хотела и към басейна. Усмихнатите млади бармани, приятната обстановка и многото цветя предразполагат за разговори и отмора. Лоби барът е денонощно на разположение на гостите.

Спа и отмора в Хотел Дана Палас:

Басеънът е условно разделен на две части-детски из а възрастни, различаващи се по своята дълбочина. Около басейна са разположени в близост до тревните площи чадъри и шезлонги, които се ползват безплатно от туристите. Около тях се разхождат сервитъори и аниматори от водния бар, които се грижат за тяхното настроение.

Уеб сайт: http://www.danapalacegoldensands.bulgaria-hotels.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи