Обща информация

Хотел Съни Виктори Апартаменти, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Слънчев бряг или актуалните ни промоции.

Комплексът се състои от четири сгради, създаден с помощта на най-новите строителни технологии, както и широка гама от развлекателни площи - два външни басейна, бар-басейн, лоби-бар, барбекю, детска площадка, за удобство магазина и подземни парко места - всички тези удобства, разположени на 200 метра от плажа. Първата сграда със самостоятелни апартаменти се състои от три основни корпуса, чиито под номера са различни.Това са съвместни обеми на три, четири, пет и шест етажа, които се поставят в максимално изглед към морето. Те са идеално разположени по отношение на географската ширина и дължина, за да получите правилното слънчева радиация, оцветяване, вентилация и климатизация, в съответствие с имоти конфигурация.

Местоположение на Хотел Съни Виктори Апартаменти:

Комплексът се намира в урегулирания поземлен имот, 7901 m2 голям, по плана на Слънчев бряг - Запад, Несебър, общ. Сградите са две, първата от която е изградена на терен, измерено в 2 145, 40 m2, а втората - 533 m2. Прилежащите басейни, планове, развлечения и услуги се предвижда да бъдат построени в рамките на имота.

Удобства в хотела:

Хотелът разполага с: * климатизация * информация * детска площадка * симултанен превод * Открит паркинг * гараж * Ресторант * лоби бар * бар-басейн * асансьор

Спа и отмора в Хотел Съни Виктори Апартаменти:

Спорт & Свободно време:

* парк
* открит плувен басейн

Уеб сайт: http://www.sunnyvictory.bulgaria-hotels.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: