Обща информация

Престиж сити I, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Слънчев бряг или актуалните ни промоции.

Престижен курорт, съчетал красиво крайбрежие с модерния ритъм на живот, комфорт и лукс, забавления, качество на услугите и добре изградена инфраструктура.

Местоположение на Престиж сити I:

Ваканционен комплекс в средиземноморски стил, ситуиран в тихата югозападната част на най-предпочитания черноморски курорт - Слънчев бряг, на 300м. от плажа и на 250 м. от централния път. Насладете се на Вашата почивка в напълно обзаведени двустайни и тристайни апартаменти и усетете пулса на к.к. Слънчев бряг…Любима дестинация за почивка, заради 8 км. плажна ивица с фин пясък, естествените пясъчни дюни, лекия наклон на морското дъно, кристалната морска вода и мекия климат.

Настаняване в Престиж сити I:

Ваканционен комплекс ПРЕСТИЖ СИТИ І *** представлява четириетажна сграда плюс терасен и приземен етаж, снабдена с два асансьора и включваща 65 апартаменти от които: * 59 апартамента с 1 спалня * 6 апартамента с 2 спални Апартаментите са отлично обзаведени с всички екстри, осигуряващи комфортен и приятен престой на туристите.

Удобства в хотела:

* Ресторант ПРЕСТИЖ СИТИ: със закрита и открита част както и барбекю в близост до басейна, за удобството на всички гости на комплекса * Външен басейн: за възрастни и детски * Детска площадка * Рецепция * Два асансьора * Паркоместа * Магазин * Денонощна охрана Трансфер - Вашето удобно и приятно пътуване е гарантирано също от нас! Два собствени луксозени микробуси /2*15 местен/ с всички екстри за комфортен трансфер, както и за организиране на екскурзии и мероприятия.

Уеб сайт: http://www.prestigecitysunnybeach.bulgaria-hotels.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: