Обща информация

Хотел "Лора" - трета линия, Албена

Почивка в Албена, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Хотелът представлява 4 етажна сграда и предлага кафе-бар с лятна тераса, паркинг и детска площадка. Хотелът се предлага на нощувка със закуска , възможно е и доплащане до Ultra All Inclusive на рецепцията на хотела.Изхранването на гостите със закуска е в ресторантът на хотел Добруджа.Гостите заплатили за услугата Ultra All Inclusive се изхранват в хотел Ралица.


Местоположение:

Хотел “Лора” е разположен в тиха и спокойна част на комплекс Албена само на 300 м. от плажната ивица и в непосредствена близост до пощенската станция.

Настаняване в Хотел Лора:

Хотел “Лора” разполага с 78 двойни стаи, от които 45 реновирани и 4 апартамента с 4 легла. Стаите не са климатизирани. Оборудвани са с телефон, баня и тоалетна, балкон. Срещу допълнително заплащане гостите на хотела могат да използват хладилник и вентилатор в стаите. Хотелът разполага с 4 апартамента, в които на разположение на гостите са телефон и TV.

Удобства в хотела:

Гостите на хотела ще ползват полагащите се на всяка стая, безплатен чадър и 2 шезлонга, на плажа "Хавана".

Спа и отмора в Хотел Лора:

В непосредствена близост до хотела има конна база и футболни игрища. Гостите имат възможност да ползват и спортните съоражения около хотел Ралица, а именно волейбол игрище и тенискорт.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи