Обща информация

.COM Хотел, Албена

Почивка в Албена, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Албена или актуалните ни промоции.

.COM е единственият хотел в Албена изцяло предназначен за младежка публика. Хотельт разполага сьс собствена дискотека, голям открит басейн в градината, модерен ресторант, лоби бар,снек бар,климатизирана фитнес-зала , открита площадка за аеробна гимнастика и огромно разнообразие от спортни сьорьжения в непосредствена близост.

Местоположение на .COM Хотел:

Комплексьт е разположен на около 950 м. от плажа, но разстоянието се компенсира с удобна автобусна линия до плажа на бар Хавана на всеки половин час (от 11.30 сутрин до 16.30 следобед ).

Настаняване в .COM Хотел:

Хотелът представлява 5 етажна сграда с 327 модерно обзаведени стаи, асансьор, стаи за пушачи и непушачи. Гостите на хотела ползват безплатно чадър,2 шезлонга и 2 шалтета на стая на басейна на хотела или на плажа пред снекбар "Хавана". На тяхно разположение са климатизиран ресторант, бар, дискотека, паркинг. Хотелът е изцяло реновиран през 2002 г. В стаите, фоайето, ресторанта и около басейна има пьлен WiFi достъп / за гости на Ултра Ол Инклузив се предоставя безплатен Wifi достъп на ниво фоайе и лобибар/. Вьв фоайето на хотела е разположено интернет кафе, билярдна маса, дартс, table soccer (джаги). На рецепцията на хотела има възможност за наем на хладилник или сейф срещу допълнително заплащане, разрешени са домашни любимци. От три години хотел .Сом работи по международната програма С-you Club, предназначена за млади хора от 18 до 30 години. Елате и се потопете в неповторимата младежка атмосфера, сьздадена от Вашите връстници от Европа и света.

Удобства в хотела:

В .Com ще станете част от незабравимата младежката атмосфера на сьстезателни игри около басейна, купон до зори в дискотеката, прекрасни преживявания на широкия и чист плаж на Албена, сьстезания по стрелба с лък, занимания по водна аеробика,фитнес-курсове, курсове по гримиране, футболни турнири на 7-те идеално поддьржани футболни терена на Албена, тенис срещи на откритите и закрити тенис кортове на курорта, плажен волейбол, плажен футбол, водни спортове и много други вьзможности и изненади. Вечерните партита около басейна ,представленията в амфитеатъра и горещите дискотечни ритми в дискотека .Сom, организирани от нашия екип от аниматори, DJ-водещи и бармани-виртуози, са специално за Вас! Гостите на хотела ще ползват полагащите се на всяка стая, безплатен чадър и 2 шезлонга, на плажа "Хавана".

Хранене и развлечения:

Гостите на хотела се хранят в просторен климатизиран ресторант с обширна тераса на база Ultra all inclusive. Брой места: 430
Шведска маса:
закуска - 07.30-10.00 ч.
обяд - 12.00-14.30 ч.
вечеря - 18.00-21.30 ч.
Лоби бар “.Com". Намира се във фоайето на хотела. Предлага алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, пакетирани храни. Работи от 10.00 до 02.00 ч..
Снек - Пул бар ".Com" "предлага:
Напитки - 10.00 - 24.00
Сладолед - 11.00 - 23.00
Леки снаксове - 11.00 - 16.30
Бар Хавана/ на плажа/ - 11.30 – 16.30 – Топли и студени снаксове, пица,салати, сладки, плодове, сладолед, кафе, безалкохолни напитки и бира

Развлечения и свободно време:

Спорт и фитнес

Свободен достъп за гостите на хотела на волейболното игрище и фитнес помещението,прилежащо към хотела
Тенис на корт, тенис на маса, фитнес, стрелба с лък, стена за катерене
Гостите на хотела могат да ползват срещу допълнително заплащане многобройните спортни услуги, предлагани на територията на комплекса - спортни стадиони, конна база, спортна зала, тенис на корт, тенис на маса, водни спортове, картинг, дартс, миниголф и др.

Фризьорски салон
В близост се намира базар, с множество магазини за сувенири, напитки, пакетирани и сладкарски хранителни изделия, плажни стоки, дрехи

Спа и отмора в .COM Хотел:

Хотелът е само на 200 м. от новия бутиков СПА център в хотел "Ралица Супериор”, оборудван с модерни съоръжения за wellness и рекреация. Центърът предлага различни wellness програми, програми за красота, козметични процедури.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи