Обща информация

Хотел ЯЕВ, Казанлък

Почивка в Казанлък, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Казанлък или актуалните ни промоции.

Ако се нуждаете от място за спокойна и приятна почивка, заповядайте в хотелски комплекс “Яев”! Разположен в 10 дка, красив, потънал в зеленина двор с открит басейн, река и шадраван. Тук ще откриете прекрасни условия за отмора сред неподправена красота, уют и интимност.

Местоположение на Хотел ЯЕВ:

Хотелски комплекс "ЯЕВ" се намира в китното с. Соколица сред полите на Стара планина на 7 км от гр.Карлово, 47 км от Пловдив и 135 км от София.

Настаняване в Хотел ЯЕВ:

Хотела разполага с 26 стаи с ъс самостоятелен санитарен възел, тераса, кабелна телевизия и климатик.

Удобства в хотела:

* Rent-a-Car * Затворен паркинг * Tаксиметрови услуги * Почистване и измиване на автомобили * Транспорт от и до Карлово * Рум сервиз * Конферентна зала * Пране, гладене, химическо чистене * Доставка на стоки - цветя, лекарства и др. * Ползване на аниматор * Ползване на DJ * Организиране на сватби, тържества, семинари и други мероприятия * Видеостената с размери 4/3 метра на която може да гледате любимото тв-предаване или футболен мач * Караоке вечер, на която ще се почувствате като истинска звезда * Вечер с чаша вино или коняк край камината можете да поиграете карти, табла или шах. Персоналът е добре квалифициран и владее: Английски, Италиански, Немски и Руски език.

Хранене и развлечения:

Ресторант

Разполагащ със 150 места и голяма лятна градина с над 100 места, обособения на кътове ресторант се грижи за вашия уют и комфорт.

Подходящ е, както за фирмени тържества и конференции, така и за за вашето семейно парти или сватбено тържество.


Разположен в 10 дка,красив, потънал в зеленина двор с открит басейн, река и шадраван.

Спа и отмора в Хотел ЯЕВ:

SPA център

* закрит басейн - tо на водата 30оС;
* джакузи - tо на водата 40оС;
* IR сауна;
* аромо-парна баня;
* фитнес.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи