Обща информация

Хотелски комплекс Арпезос,

Почивка в ,

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Кърджали или актуалните ни промоции.

Хотел Арпезос е един от класическите символи на град Кърджали, запазил се през годините. Хотел категория 3 звезди отворен през цялата година. Нашите гости получават 24 часово обслужване, събуждане по телефона, сейф на рецепцията, факс, ксерокс, Безжичен интернет, пране и гладене, химическо чистене, събуждане по телфона. Заприятното оползотворяване на престоя се осигуряват екскурзии до природните и културни забележителности в района с екскурзовод.За нуждите на гостите на хотела, се предлагат още охраняем и неохранем паркинг, два открити плувни басейна, спортна зала, 3 броя тенис кортове, магазини и банков офис. Също така извършваме услуги и съдействие по резервация на автобусни билети.

Местоположение на Хотелски комплекс Арпезос:

Хотелски комплекс "Арпезос" се разполага в идеалния център на гр. Кърджали, в непосредствена близост до главните административни сгради на града - Драматичен театър “Димитър Димов”, Дом на културата, общината, търговската част. Хотела е разположен в близост до центъра на гр. Кърджали, на минути разстояние от площада. В непосредствена близост се намира парк “Горубсо”, автогарата, стадион “Горубсо“ и търговската част на града. В непосредствена близост е Водното огледало на река Арда. Едно красиво и интересно място за посещение.

Настаняване в Хотелски комплекс Арпезос:

Общият капацитет на хотелската част е 130 легла, разпределени в 16 единични, 50 двойни стаи и 8 апартамента.

Удобства в хотела:

Комплексът има възможност да ви предложи идеални условия за провеждането на конференции и тиймбилдинг, тренировъчни лагери по водни спортове. За приятния престой допринасят спортната зала със сауна, два ресторанта, кубински бар, дискотека.

Хранене и развлечения:

Ресторантът е разположен на първият етаж в комплекса, с капацитет 130 места. Предлага първокласно обслужване и превъзходна кухня. За безупречната организация на вашите коктейли, работни обяди, официални тържества, сме готови да Ви поканим и в банкетната зала. За повече уют може да използвате откритата градина с барбекю, която разполага с 30 места. Кухнята е старателно подбрана комбинация от национални, европейски ястия и специалитетите на майстор готвача.

Втория ресторант голямото ни бижу, поднесено за ваше удоволствие, създаден специално за семейни тържества, коктейли и чествания, със своите 350 места, в чудно съчетание с панорамата и единствената цел да направи от дните празници!

Развлечения и свободно време:

Фитнес центърът разполага с модерни фитнес уреди, две сауни и зала за лечебен и традиционен масаж. Там можете да се погрижите за вашата добра форма и самочувствие.

Нощен живот:

За смелите - Нощен Бар. Забавлението ви тук е наш приоритет и цел No.1! Ще се погрижат да забравите за всичко останало и всеки музикален вкус ще ‘намери’ своето парти - ретро парти, латино, лейдис найт. И още нещо – ще ви забавляваме цялата нощ.

Бизнес удобства в Хотелски комплекс Арпезос:

Хотелът е идеално място за организиране на фирмени тържества, презентации и конференции. Конферентната зала на хотела е модерно обурудвана и дава възможност за настаняване на 100 души.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи