02 940 11 00
0887 220 661

9:30-18:00ч
Profi Tours

Обща информация

Хотел Свети Георги, Боровец

Почивка в Боровец, България

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за [CURRENT_OFFERS_LINKS].

Съвременната сграда на хотела е обградена от вековна борова гора, отдалечена от шума, в непосредствена близост до ски–пистите и ски-лифтовете.

Местоположение на Хотел Свети Георги:

Хотел “Свети Георги” се намира в центъра на планински курорт Боровец в Рила планина.

Настаняване в Хотел Свети Георги:

1 Президентски апартамент с камина 2 Луксозни апартамента - големи 3 Луксозни апартамента – средни 4 Луксозни апартамента 20 Луксозни двойни стаи с “Френски” тип легло 15 Луксозни стаи с двойно легло

Удобства в хотела:

Ски гардероб, Ски училище, Сауна, Джакузи;Масаж, Резервации, Екскурзии и мероприятия; Фотокопирни услуги, Организиране на конференции и семинари.

Хранене и развлечения:

Заведения

Хотел "Свети Георги" разполага с ресторант в елегантен и уютен фолклорният стил.
Ресторантът разполага с 80 места на закрито и 60 места открита тераса.Можете да насладите на традиционните български гозби и интересна фолклорна програма.

Хотел "Свети Георги" разполага с Лоби бар с 50 места – разположен във фоайето на хотела до рецепцията, той ще Ви даде уютната атмосфера на приятно оживеното хотелско фоайе в съчетание с разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки.

Спа и отмора в Хотел Свети Георги:

Хотелът има собствен ски-гардероб, който предлага ски и сноуборд, а също така и ски-сервиз, ски-училище и сейф за лични вещи.
Хотел "Свети Георги" предлага сауна, джакузи и масаж след деня, прекаран на пистите.

Бизнес удобства в Хотел Свети Георги:

Хотел „Свети Георги” разполага с конферентна зала с капацитет 50 места. Оборудвана е с мултиплика- ционна техника, интернет, озвучена и пригодена за провеждане на семинари. В зависимост от желанията на клиентите залата може да бъде подредена така, че да е максимално удобна за провеждането на всякакъв тип мероприятия.

Цени и пакети

Други гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки