Обща информация

Хотел Парк Бачиново, Благоевград

Почивка в Благоевград, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Благоевград или актуалните ни промоции.

Нашата философия на домакини е: "Предлагаме превъзходни услуги и здраве, даваме гарантирано качество, изпълняваме всяко желание на гостите си!" Уморените от деловия живот ще намерят в ХОТЕЛ "ПАРК" БАЧИНОВО спокойствие и ще се радват на разтуха. Търсещите усамотение и романтика ще попаднат в един мечтан свят. Претоварените от шума и замърсяванията на градската среда ще се слеят с ухаещата на гора и билки зелена прелест. Ако здравето Ви е разклатено, ще вдишвате лечебната сила на планинския въздух, ще чувате пречистващата песен на река Бистрица, ще приемате щедростта на южното слънце.

Местоположение на Хотел Парк Бачиново:

В центъра на Югозападна България ще можете да посетите място, предлагащо в най-висока мярка благата на дивна природа и удобствата на най-съвременните достижения в хотелиерството.

Удобства в хотела:

Хотелът разполага с 36 стаи, 5 лукс апартамента, един от които е младоженски, изискан ресторнт с тераса-градина и барбекю, конферентната зала за 60 човека, СПА център, отопляващ се с екологично гориво, безплатен охраняем паркинг, вътрешен и външен детски кът, безжичен интернет, сейф, телефон и факс.

Хранене и развлечения:

На разположение на гостите е голям ресторант, където се сервират избрани ястия от Българската и Европейска кухня, традиционни местни вина и алкохол.

В бара се предлагат кафе, чай, напитки, закуски и добрата храна прекрасни алкохолни и безалкохолни напитки.

За изтънчените ценители на хубавата и здравословна храна се трудят първокласни майстори, чиято ежедневна грижа е да изпълват богатото ни меню с вкусни и необикновени гозби.

Изисканият ресторант на ХОТЕЛ "ПАРК" БАЧИНОВО може да приеме 200 гости. Към него има външна тераса, а на двора, в близост до реката е барбекюто, от което ухае прочутата Македонска скара.

Тук можете да осъществите Вашите сватбени и всякакви семейни, обществени и фирмени празненства.

От Панорамния бар ще съзерцавате красивите гледки на Рила и златоструйната Бистрица. Ако предпочитате, ще се отпуснете в шезлонги за релакс и от просторните ни тераси ще се сливате с природата и с песента на птици и щурци.

Елегантни интериор приятна атмосфера и високо професионално обслужване. Това ще откриете в лоби бара на хотела.
Едно прекрасно място за среща на приятели и бизнес партньори на чаша ароматно кафе или други напитки.

Спа и отмора в Хотел Парк Бачиново:

В добавка към задължителната фитнес зала, ние Ви предлагаме релакс център в хотел ПАРК Бачиново, изцяло посветен на доброто Ви настроение и самочувствие.

Преоткрийте вдъхновяващите усещания в нашия релакс център.

Оставете деловия ден зад гърба си и се отдайте на възстановяваща терапия. Независимо дали ще се разпуснете с лечебен масаж или просто ще отпочивате в саунатa.

Ако пък искате да избягате от шума на големия град, бихме могли да организираме за Вас различни екскурзии, сититурове и тематични вечери.

Бизнес удобства в Хотел Парк Бачиново:

Хотел ПАРК Бачиново разполага със следните конферентни зали:

• Многофункционална зала, която е подходяща за организиране както на конференции, така и на презентации с последващ коктейл в прилежащото фоайе.

• Зала, подходяща за организиране на семинари, работни срещи и различни обучения.

• Ако искате да разчупите атмосферата на работна среща или да организирате приятелско събиране хотел ПАРК Бачиново е най-подходящото място.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи