Обща информация

Хотел Апарт Благоевград, Благоевград

Почивка в Благоевград, България

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Хотел АПАРТ отвори врати в края на 2008 и предлага елегантност, комфорт, неповторимост и стил за всеки вкус. Идеята за тези апартаменти е уникална сама по себе си - 10те апартамента са създадени с индивидуален дизайн, който ще ви отведе на околосветско пътешествие през 10 различни града и ще донесе частица от всеки един от тях до ВАС.

Местоположение:

Хотел АПАРТ е разположен на входа на града, в непосредствена близост до Югозападен Университет „Неофит Рилски” и до международен път Е 79 София - Кулата. Разстоянието до центъра на града е приблизително 5мин с кола и около 10мин. пеша. Хотел АПАРТ е и отлична стартова точка за пътувания до близките туристически дестинации: Рила, Банско, Боровец, Мелник и много други.

Настаняване в Хотел Апарт Благоевград:

Хотел АПАРТ предлага на Вашето внимание следният избор от апартаменти: Париж - Бляскав и Ослепителен Хавана - Уютен и Колоритен Банкок - Одухотворен и Уникален Ню Йорк - Приказен и Луксозен Хараре - Отпускащ и Вдъхновяващ Сиена - Просторен и Елегантен Лондон - Горещ и Очарователен Рим - Знаменит и Великолепен Абу Даби - Небесен и Вълшебен Бремен - Стилен и Практичен

Хранене и развлечения:

Ресторант

При предварителна резервация, за своите гости и приятели, Хотел АПАРТ предлага приятна и уютна атмосфера и отлична храна в своя клуб-ресторант. Клубът е предназначен основно и съответно много подходящ за служебни, фирмени или частни партита от различен характер, предварително специално планирани и грижовно подготвени.
Капацитет: 40 места

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи