SELECT command denied to user 'profitours_profi'@'localhost' for table 'hotels' Почивка в Балчик, България | Хотел Валео в Балчик

Обща информация

Хотел Валео, Балчик

Почивка в Балчик, България

Природните богатства и неподправената атмосфера на гр.Балчик, в съчетание със стилния дизайн на хотел "Валео" са гаранция за вашата неповторима ваканция! Ценителите на уникалните решения в дизайна, тук ще имат възможност да им се насладят! Индивидуалността на хотел "Валео" е умело съчетание от уюта на собствения дом и подчертания усет към новото!Фоайето на хотела ненатрапчиво уверява всеки гост, че е направил правилен избор. Бар- ресторантът предразполага своите гости с комфортна обстановка и подбрана музика. Всеки може не само да види - в интериора, но и да почувства - в отношението, качеството на хотел "Валео”.

Местоположение на Хотел Валео:

Хотел "Валео" е разположен непосредствено над плажната ивица на гр.Балчик, в близост до Ботаническата градина и Архитектурно-парков комплекс „Двореца”. Хотелът се намира на крайбрежната улица, само на секунда път от централната част на града.

Настаняване в Хотел Валео:

Хотел "Валео" разполага с 58 места, организирани в комфортни двойни стаи и студия.

Хранене и развлечения:

През летния сезон, бар-ресторанта в хотела предлага на своите клиенти, богато и подбрано с вкус меню! Професионализмът на персонала е в унисон с подбрани питиета и селектирана музика!
Всичко това, превръща храненето в истинско удоволствие и допълва неповторимия престой в хотел "Валео".

Цени →

Цени и пакети

Други гарантирани групи