Обща информация

Севастократор хотел и СПА, Арбанаси

Почивка в Арбанаси, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки на планина, На планина в Арбанаси или актуалните ни промоции.

Комплексът предоставя на своите гости 15 двойни стаи, 4 големи апартамента,малки апартаменти и мансарди. Стаите са луксозно обзаведени и оборудвани с мини бар, телефон, телевизор, кабелна телевизия, климатик и безплатна интернет връзка.

Хотелът разполага с подземен и открит паркинг, лоби бар и ресторант за 160 - 180 души и допълнителна лятна градина.

Модерно оборудвания СПА център на хотела е идеално място за Вашата отмора и релакс.


Местоположение на Севастократор хотел и СПА:

Севастократор хотел и СПА се намира в архитектурно-историческия резерват Арбанаси, на 4 км. от старопрестолния Търновград и на 3 км. от магистрала София-Варна. От хотела се разкрива уникална панорамна гледка към града на царете – Велико Търново. GPS: N 43 05.856 E 25 39.791

Настаняване в Севастократор хотел и СПА:

Комплексът предоставя на своите гости 15 двойни стаи, 3 големи апартамента,малки апартаменти и мансарди. Стаите са луксозно обзаведени и оборудвани с мини бар, телефон, телевизор, кабелна телевизия, климатик и безплатна интернет връзка.

Хранене и развлечения:

Стилният и уютен лоби-бар с камина и трийсет места е идеално място за провеждане на делови разговор, както и за срещи с приятели. Барът предлага богат асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки, фрешове и коктейли, предпоставка за отпускане в приятна атмосфера.
Лятната градина предлага уникална панорамна гледка към Търновград и целогодишно заснежените върхове на Стара планина.

Спа и отмора в Севастократор хотел и СПА:

Модерният SPA-център / с джакузи, сауна, парна баня / има за цел да създаде един оазис на спокойствие, където можете да отпуснете тялото и ума си.

Бизнес удобства в Севастократор хотел и СПА:

Севастократор хотел и СПА предлага нова конферентна зала за около 80 души, много добре оборудвана с екран, високоскоростен интернет и флипчарт.

За да направи вашите конференционни събития по-интересни и продуктивни, могат да организират сутрешни и следобедни кафе-паузи, обеди и вечери.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи